Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τμήμα Ψυχολογίας ΑΠΘ: Προκήρυξη δύο (2) μεταπτυχιακών προγραμμάτων

Το Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. ανακοίνωσε την προκήρυξη  εισαγωγής φοιτητών σε δύο μεταπτυχιακά προγραμμάτων σπουδών. Πρόκειται για τα ΠΜΣ “Κοινωνική Ψυχολογία και Ψυχοκοινωνικές Παρεμβάσεις” και “Μάθηση και Συναίσθημα σε Νέους και Ηλικιωμένους”. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και να διαβάσετε τις αναλυτικές προκηρύξεις τους.

 

ΠΜΣ Κοινωνική Ψυχολογία και Ψυχοκοινωνικές Παρεμβάσεις

Αριθμός εισακτέων: 8 άτομα

Στο Π.Μ.Σ. «Κοινωνικής Ψυχολογίας και Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων» γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι: Ψυχολογίας, Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών, Ιατρικής, Παιδαγωγικών Τμημάτων καθώς και άλλων Τμημάτων ΑΕΙ συναφούς με το ΠΜΣ επιστημονικής κατεύθυνσης της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Για τις περιπτώσεις που δεν εντάσσονται στα παραπάνω καθώς και για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αποφασίζει η Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Ψυχολογίας.

Διάρκεια: 4 εξάμηνα

Δίδακτρα: 300 ευρώ

Κριτήρια επιλογής : επιτυχής συμμετοχή σε γραπτές εξετάσεις και αξιολόγηση τυπικών προσόντων

Προθεσμία αιτήσεων:  8/7/2016

Για το πρόγραμμα σπουδών πατήστε εδώ

Για την αναλυτική προκήρυξη, ύλη εξετάσεων, βιβλιογραφία εδώ

 

ΠΜΣ Μάθηση και Συναίσθημα σε Νέους και Ηλικιωμένους

Αριθμός εισακτέων: 13  άτομα

Στο Π.Μ.Σ. «Μάθηση και Συναίσθημα σε Νέους και Ηλικιωμένους» γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι: Τμημάτων Ψυχολογίας, Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Τμημάτων, Τμημάτων τα οποία οδηγούν σε διδασκαλία στη μέση εκπαίδευση, Τμημάτων Ιατρικής, Νοσηλευτικής καθώς και άλλων Τμημάτων συναφούς με το ΠΜΣ επιστημονικής κατεύθυνσης, Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Επίσης γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφούς με το ΠΜΣ επιστημονικής κατεύθυνσης. Για τις περιπτώσεις που δεν εντάσσονται στα παραπάνω καθώς και για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που δεν εντάσσεται στα παραπάνω αποφασίζει η Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Ψυχολογίας.

Διάρκεια: 3 εξάμηνα

Δίδακτρα: 1000 ευρώ

Κριτήρια επιλογής: επιτυχής συμμετοχή σε γραπτές εξετάσεις και αξιολόγηση τυπικών προσόντων

Προθεσμία αιτήσεων:  11/7/2016

Για το πρόγραμμα σπουδών πατήστε εδώ

Για την αναλυτική προκήρυξη, ύλη εξετάσεων, βιβλιογραφία εδώ

Για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που έχουν προκηρύξει θέσεις αυτό το διάστημα (περισσότερα από 150 προγράμματα)  πατήστε εδώ 
 

Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για προκηρύξεις, νέα και πληροφορίες των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν!

https://www.eduguide.gr/accounts/register/

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την κεντρική μας σελίδα http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να εξερευνήσετε την πιο πλήρη και χρηστική μηχανή αναζήτησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων και να αναζητήσετε μεταπτυχιακά με βάση τα ενδιαφέροντα σας.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο