Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση των Κατασκευών (2022-2023)

Ο Τομέας Δομοστατικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ σε συνεργασία με τον Τομέα Γεωτεχνικής της ιδίας Σχολής και με την σύμπραξη των Σχολών Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών και Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών ΕΜΠ, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση των Κατασκευών» για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν έως τις 20/6/2022 ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1. Αίτηση συμμετοχής, η οποία συμπληρώνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Προγράμματος (http://postgrad.structural.civil.ntua.gr/).
2. Αντίγραφο πτυχίου (με σειρά κατάταξης εφόσον υπάρχει). Για τους απόφοιτους ΑΕΙ του εξωτερικού, απαιτείται βεβαίωση ισοτιμίας και αντιστοιχίας από το ΔΟΑΤΑΠ.
3. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.
4. Aποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας και ενδεχομένως πρόσθετων ξένων γλωσσών.
5. Αποδεικτικό ερευνητικής ή επαγγελματικής δραστηριότητας (εφόσον υπάρχει).
6. Άλλοι τίτλοι μεταπτυχιακών σπουδών, βραβεία, διακρίσεις (εφόσον υπάρχουν).
7. Δύο συστατικές επιστολές.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο