Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ο εκδοτικός οίκος Cambridge University Press προσφέρει δωρεάν online πρόσβαση σε 700 ακαδημαϊκούς τίτλους

Ο εκδοτικός οίκος Cambridge University Press προσφέρει δωρεάν online πρόσβαση σε ακαδημαϊκά βιβλία σε μορφή HTML κατά τη διάρκεια της επιδημίας COVID-19.

Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 700 δημοσιευμένα βιβλία θα είναι τώρα διαθέσιμα στο Cambridge Core για να βοηθήσει τους φοιτητές και τους αναγνώστες σε όλο το κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η ελεύθερη πρόσβαση είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος Μαΐου 2020.

Ο εκδοτικός οίκος Cambridge University Press δήλωσε "Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε την παγκόσμια κοινότητα καθηγητών, ερευνητών και σπουδαστών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού. Για δωρεάν βιβλία, έρευνες, συμβουλές, blogs και πολλά άλλα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας".

Παρέχουν επίσης δωρεάν πρόσβαση σε 80 βιβλία και άρθρα περιοδικών που σχετίζονται με την έρευνα για τους κορωναϊούς, καθώς και "δωρεάν ηλεκτρονικό περιεχόμενο για τη στήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για όσους εργαζονται σε πανεπιστήμια/σχολεία που είναι κλειστά" λόγω της πανδημίας.

Μπορείτε να βρείτε τα βιβλία εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο