Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Live A Legacy επιστρέφει για 5η χρονιά!

Η επιτυχημένη πρωτοβουλία Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών, εξελίσσεται και επιστρέφει για 5η χρονιά με νέα δομή και 3 μοναδικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη!

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στο Ωδείο Αθηνών, η Λυδία Παπαϊωάννου και ο Γιώργος Καπουτζίδης υποδέχονται στο Live A Legacy 2023, καταξιωμένες/ους επαγγελματίες που μοιράζονται τις εμπειρίες τους και τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που τους παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Παράλληλα, μιλούν για τον τρόπο συνεισφοράς τους στον τομέα της ισότητας και της κοινωνικής αλλαγής, εστιάζοντας σε όσα χρειάζεται να κάνει ο καθένας και η κάθε μία μας ατομικά, αλλά και όλες/οι μαζί συλλογικά, για ένα καλύτερο αύριο χωρίς έμφυλες ανισότητες. Οι ομιλήτριες και ομιλητές της εκδήλωσης προέρχονται, μεταξύ άλλων, από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τον χώρο των επιστημών, της ναυτιλίας, της επιχειρηματικότητας και των τεχνών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών τομέων.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Επιπλέον, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Live A Legacy, η Mastercard εγκαινιάζει φέτος τα Live A Legacy Mentoring Events, δύο νέες, ξεχωριστές εκδηλώσεις το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στη Θεσσαλονίκη στο χώρο του MonΑsty Hotel και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 στην Αθήνα στον πολυχώρο ATRAKTOS. Στόχος των mentoring events είναι να εμπνεύσουν και να ενισχύσουν τις συμμετέχουσες με τα κατάλληλα εργαλεία για να αναγνωρίσουν τις αξίες τους, να θέσουν τους εργασιακούς τους στόχους, και να κάνουν το επαγγελματικό τους όραμα πραγματικότητα!

Σε κάθε μία από τις δύο εκδηλώσεις, οι συμμετέχουσες θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένες στον εργασιακό χώρο γυναίκες, για να συζητήσουν μαζί τους και να μάθουν από την εμπειρία τους μέσω των Fireside Chats, θα κάνουν Speed Mentoring Sessions με μέντορες από το δίκτυο του Women On Top, και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαδραστικά και πρακτικά Workshops ενδυνάμωσης.

Δηλώστε συμμετοχή για τα mentoring events εδώ!

Τέλος, όπως κάθε χρονιά, η Mastercard δίνει την ευκαιρία, σε όσες το επιθυμούν, να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, μέσα από τις θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης που προσφέρονται από τη Mastercard και το δίκτυο συνεργατών της.

Δηλώστε συμμετοχή για την πρακτική άσκηση εδώ!

Το Live A Legacy της Mastercard έχει αναδειχθεί πλέον ως εκδήλωση-ορόσημο για την γυναικεία ενδυνάμωση, συγκεντρώνοντας ομιλήτριες και ομιλητές από διάφορους κλάδους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από τις ομιλίες και τις συζητήσεις που πραγματοποιούνται, το ζήτημα της γυναικείας ενδυνάμωσης στον εργασιακό χώρο προσεγγίζεται από πολλαπλές οπτικές, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για κάθε συμμετέχουσα που ονειρεύεται να χτίσει μία επαγγελματική καριέρα με σωστές βάσεις.

Μπείτε στην πλατφόρμα για να γνωρίσετε καλύτερα την πρωτοβουλία και τις ανανεωμένες δράσεις του φετινού Live A Legacy, και εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις!

* Οι χώροι είναι πλήρως προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.
* Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι δυνατή κατόπιν εγγραφής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο