Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποβολής Αιτήσεων για την Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών

Προκήρυξη:

Η Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ καλεί τους Διπλωματούχους Μηχανικούς Πολυτεχνικών Τμημάτων και του Πτυχιούχους ΑΕΙ Τμημάτων Θετικών Επιστημών που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν Μεταπτυχιακές – Διδακτορικές Σπουδές στην Επιστήμη του Ναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού και πληρούν τις προϋποθέσεις του Ν.4485/17, αρθρ. 38 παρ. 1-3, να υποβάλλουν αίτηση από 15/2/2021 μέχρι 26/3/2021.

Για την απόκτηση του τίτλου Διδάκτορα Μηχανικού του ΕΜΠ (για διπλωματούχους μηχανικούς Σχολών του ΕΜΠ ή ισότιμων Πολυτεχνικών Τμημάτων) η Διδάκτορα του ΕΜΠ (για απόφοιτους Α.Ε.Ι. Τμημάτων Θετικών Επιστημών & Πολυτεχνικών Τμημάτων που δεν έχουν την ειδικότητα του Μηχανικού), απαιτούνται:

(α) Παρακολούθηση μεταπτυχιακών μαθημάτων της Σχολής, και
(β) Εκπόνηση πρωτότυπου διδακτορικού ερευνητικού έργου υπό την επίβλεψη μέλους ΔΕΠ της Σχολής, το οποίο αξιολογείται από μια ενδιάμεση κρίση και από την τελική κρίση εξέτασης της διατριβής.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος των διδακτορικών σπουδών είναι 3 έτη, ενώ η μέγιστη διάρκεια περάτωσης είναι 10 έτη.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο