Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο θέσεις μεταδιδακτορικών ερευνητών στην Ερευνητική Μονάδα Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

Προκήρυξη:

Η Ερευνητική Μονάδα Σχολικής Ψυχολογίας του Εργαστηρίου Ψυχολογικής Έρευνας του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης ανακοινώνει ότι αναζητά δύο μεταδιδάκτορες (post-doc) ερευνητές για να συνεργαστούν σε ερευνητικά Ευρωπαϊκά project που εμπλέκεται η Μονάδα, οι διάφοροι ερευνητικοί εταίροι της σε Ευρώπη και Αμερική και ο ίδιος ο επικεφαλής της Επίκ. Καθηγητής Σχολικής Ψυχολογίας Αναστάσιος Ματσόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα έχουν λάβει το διδακτορικό τους στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (σχολική/εκπαιδευτική ή κοινωνική ψυχολογία) ή της Επιστήμες της Αγωγής, μπορούν να στείλουν το αναλυτικό βιογραφικό τους στο email matsopoulos@uoc.gr μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2021.

Ο σχεδιασμός της Μονάδας Σχολικής Ψυχολογίας είναι για όσους μεταδιδάκτορες ενδιαφέρονται και πληρούν τα κριτήρια συνεργασίας, να κατατεθεί αίτησή τους μέχρι τις 8/3/2021 για χρηματοδότηση από το ΕΛΙΔΕΚ. Φυσικά κάποιοι μεταδιδάκτορες μπορεί να επιλεγούν ως συνεργάτες και να μην χρειαστεί να καταθέσουν φάκελο και αίτηση για χρηματοδότηση από το ΕΛΙΔΕΚ, αν δεν το επιθυμούν. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση που δεν θα γίνει κατάθεση αίτησης για χρηματοδότηση, τότε οι υποψήφιοι μεταδιδάκτορες μπορούν να αποστέλλουν τα αναλυτικά βιογραφικά τους και μέχρι τις 10/3/2021.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο