Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Στελέχη Εκπαίδευσης στις Επιστήμες της Αγωγής (2022-2023)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022/23 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στελέχη Εκπαίδευσης στις Επιστήμες της Αγωγής» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Στελέχη Εκπαίδευσης στις Επιστήμες της Αγωγής» (ΦΕΚ 3743/31.08.2018, Τ. Β΄) προκηρύσσει 40 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 στον 9ο Κύκλο φοίτησης.

Η διάρκεια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι 18μηνη και περιλαμβάνει δύο εξάμηνα μαθημάτων και ένα εξάμηνο για την εκπόνηση της Μεταπτυχιακής Εργασίας Ειδίκευσης.

Μέρος των μαθημάτων, με βάση το Ν. 4485/17, μπορεί να πραγματοποιείται μέχρι σε ποσοστό 35% εξ΄ αποστάσεως με τηλεκπαίδευση.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ με διάρκεια φοίτησης οκτώ (8) εξαμήνων.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά δι’ αλληλογραφίας (Courier ή ΕΛΤΑ), στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. «Στελέχη Εκπαίδευσης στις Επιστήμες της Αγωγής» του Π.Τ.Δ.Ε. του Δ.Π.Θ., Αλεξανδρούπολη, Νέα Χηλή, Τ.Κ. 68131, από Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 έως και Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022.

Επικοινωνία και πληροφορίες στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. τηλ. 25510300-23 και -28 ή στην ηλεκτρ. διεύθυνση metaptixgramm@eled.duth.gr, καθώς και στην Ιστοσελίδα του Τμήματος https://eled.duth.gr/ ή στην Ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. https://stelexi-ekpaideysis.eled.duth.gr/

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ηλεκτρονική αίτηση είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί από τους υποψηφίους, όμως ΔΕΝ αντικαθιστά την αίτηση η οποία πρέπει να σταλεί στη γραμματεία του Τμήματος με όλα τα δικαιολογητικά που περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εισαγωγή στο Π.Μ.Σ.

Η ημερομηνία της προφορικής συνέντευξης θα ανακοινωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα στην Ιστοσελίδα του ΠΜΣ και του Τμήματος μέχρι τέλος Οκτωβρίου, με πιθανότερο χρόνο διεξαγωγής το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη του 2022. Ανάλογα των υγειονομικών συνθηκών θα προσδιοριστεί ο τρόπος (δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως).

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά εδώ.

Αίτηση εισαγωγής στο ΠΜΣ
Ηλεκτρονική φόρμα υποβολής αίτησης: https://forms.gle/Y1n1FUZWuAGHtZFx5


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο