Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη θέσεων εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΑΠΘ

Προκήρυξη:

To Τμήμα Φαρμακευτικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τρεις (3) θέσεις εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στα παρακάτω πεδία έρευνας:

  1. Προκήρυξη μίας (1) θέσης άμισθου υποψήφιου διδάκτορα, για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο ερευνητικό πεδίο «Φαρμακευτική Χημεία».
    Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.
     
  2. Προκήρυξη μίας (1) θέσης άμισθου υποψήφιου διδάκτορα, για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο ερευνητικό πεδίο «Φαρμακoλογία-Ανάπτυξη και εφαρμογή πληθυσμιακών και PBPK Φαρμακοκινητικών μοντέλων».
    Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.
     
  3. Προκήρυξη μίας (1) θέσης άμισθου υποψήφιου διδάκτορα, για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο ερευνητικό πεδίο «Φαρμακoγνωσία».
    Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Οι υποψήφιοι/ες για τα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα θα πρέπει να υποβάλουν από 24/7/2020 - 10/9/2020 αίτηση την οποία θα παραλάβουν από τη Γραμματεία του Τμήματος Φαρμακευτικής (κτίριο Βιολογίας-Φαρμακευτικής, 4ος Όροφος, γραφ. 406) ή από την ιστοσελίδα του Τμήματος. Υπεύθυνη: κ. Μαίρη Χατζόγλου Τηλ. 2310.997623 email: info@pharm.auth.gr, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο