Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Προκήρυξη μιας (1) θέσης άμισθου υποψήφιου διδάκτορα στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πατρών

Προκήρυξη:

Η Συνέλευση του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πατρών στη με αριθμό, 291/12/12/2019 συνεδρίασή της αποφάσισε την προκήρυξη μίας (1) θέσης άμισθου υποψήφιου διδάκτορα, για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με γνωστικό αντικείμενο:

 

 «Ολοκληρωμένη διεργασία αξιοποίησης υπολειμματικής βιομάζας για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων προστιθέμενης αξίας»

 

Οι υποψήφιοι/ες είναι επιθυμητό να έχουν προχωρημένες γνώσεις ή πτυχίο σε πεδία όπως τα ακόλουθα: Χημεία, Φυσική, Χημική Μηχανική, ή Μηχανική Περιβάλλοντος και να υποβάλουν από 7/01/2020 έως  20/01/2020 έντυπη αίτηση την οποία θα παραλάβουν από τη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος (Γ. Σεφέρη 2, Αγρίνιο, 1ος όροφος Νέου Κτιρίου), Υπεύθυνη: κα Τσέλιου - Τηλ. 26410 74110 - e-mailetseliou@upatras.gr, μαζί με τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά:

 

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά,  σύμφωνα με το άρθρο 5 του ΦΕΚ 1760/17-05-2018 του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών (Μετονομασία του Τμήματος Δ.Π.Φ.Π. σε Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, ΦΕΚ 70/7-5-2019 τ.Α’), που υποβάλλονται από κάθε υποψήφιο/α είναι τα εξής:

α) Σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος

β) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

γ)Προσχέδιο της προτεινόμενης διδακτορικής διατριβής στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται τα ερευνητικά ενδιαφέροντα και οι προτεραιότητες

δ) Πιστοποιητικό επαρκούς γνώσης μιας τουλάχιστον επίσημης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά προτίμηση της Αγγλικής

ε) Τουλάχιστον δύο συστατικές επιστολές από Καθηγητές ή Λέκτορες Α.Ε.Ι. σε φάκελο κλειστό από τον παρέχοντα τη συστατική

στ) Αντίγραφα εργασιών που έχουν εκπονηθεί σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

 

Ο/η υποψήφιος/α στην αίτηση του αναγράφει τον προτεινόμενο τίτλο, την προτεινόμενη γλώσσα εκπόνησης και τον προτεινόμενο ως επιβλέπων της διδακτορικής διατριβής, ο οποίος ανήκει σε όσους έχουν δικαίωμα επίβλεψης διδακτορικής διατριβής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 7 του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος .

Μετά τον τυπικό έλεγχο των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, οι υποψήφιοι θα κληθούν να προσέλθουν στο Τμήμα για προσωπική συνέντευξη, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 6 του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις και κριτήρια εισαγωγής όπως περιγράφονται στο άρθρο 4, παράγραφο 4.1 εδάφια (α) και (β) του κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος .

 

Η παραμονή και συνεχής παρουσία των υποψηφίων στο Αγρίνιο όπου βρίσκεται το εργαστήριο Περιβαλλοντικής Χημείας και Ασφάλειας Διεργασιών του Τμήματος, στο οποίο θα διεξαχθεί και το σύνολο των αναλύσεων στα πλαίσια της διατριβής, κρίνεται ως απολύτως απαραίτητο προσόν.

 

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υπό προκήρυξη θέση μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Μαρία Παπαδάκη Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος, τηλ.: 2641074184, e-mailmarpapadaki@upatras.gr

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο