Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΤΕΙ Αθήνας: Προκήρυξη ΠΜΣ "Παραγωγή Βίντεο, Οπτικοακουστικά Μέσα και Κινούμενα Γραφικά" 2017-2018

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ στην «ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ» - MASTER OF ARTS IN VIDEO PRODUCTION,AUDIOVISUAL ΜEDIA AND ΜOTION GRAPHICS »

Προκήρυξη ακαδημαϊκού έτους 2017-18

Αντικείμενο.

Το Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών του Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην «Παραγωγή Βίντεο, Οπτικοακουστικά Μέσα και Κινούμενα Γραφικά». Ο απονεμόμενος μεταπτυχιακός τίτλος είναι Μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην «Παραγωγή Βίντεο, Οπτικοακουστικά Μέσα και Κινούμενα Γραφικά» - Μaster of Αrts in Video Production,Audiovisual Media and Motion Graphics »(ΦΕΚ 1493/16-7-15 τ.΄Β ). Μέσω της παρούσας προκήρυξης καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για φοίτηση στο Π.Μ.Σ.

Χρονική διάρκεια –Δίδακτρα

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) ορίζεται σε τέσσερα (4) εξάμηνα σπουδών, εκ των οποίων το τέταρτο διατίθεται για την εκπόνηση της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής εργασίας. Το ύψος των διδάκτρων ανέρχεται σε 4.500 € και καταβάλλονται εφάπαξ ή σε τρεις δόσεις ,ως εξής : με την εγγραφή αρχικά 2.000€ ,1250€ στην αρχή του ΄Β εξαμήνου και 1250€ στην αρχή του ΄Γ εξαμήνου. 

Δικαιολογητικά –Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τον φάκελο υποψηφιότητάς τους από την 10η Μαΐου 2017 έως και την 30η Ιουνίου 2017. 

 

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο