Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ενημερωτικές παρουσιάσεις για τα ξενόγλωσσα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΔΙΠΑΕ

Το Πανεπιστημιακό Κέντρο Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) θα πραγματοποιήσει σειρά από ενημερωτικές παρουσιάσεις για δύο (2) ξενόγλωσσα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τις Σχολές Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών και Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

MSc in Strategic Product Design
11 Οκτωβρίου 2023, 18.00-19.00
Τρία Infosessions για τις τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις του προγράμματος:

  • Infosession MSc in Strategic Product Design — Product & Services Management (Εγγραφή εδώ)

  • Infosession MSc in Strategic Product Design — Product Creativity & Design (Εγγραφή εδώ)

  • Infosession MSc in Strategic Product Design — Industrial Design & Innovation (Εγγραφή εδώ)

MSc in Energy and Environment (Εγγραφή εδώ)
12 Οκτωβρίου 2023, 14.00-15.00Το ακαδημαϊκό προσωπικό θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τα παραπάνω προγράμματα σπουδών και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. 

Θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε ερωτήματα σε θέματα που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τα ΠΜΣ.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαιτείται εγγραφή.

Το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο της χώρας:

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, όπου τα προγράμματα σπουδών διδάσκονται αποκλειστικά στα αγγλικά. Τα προγράμματά του, εκτός από τον διεθνή προσανατολισμό τους, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την πρωτοτυπία τους. Βασικοί άξονες λειτουργίας του Πανεπιστημίου είναι η ακαδημαϊκή αριστεία, η διεθνής εξωστρέφεια και η σύνδεση με την αγορά εργασίας. Εφαρμόζει διεθνή πρότυπα στην αξιολόγηση της διδασκαλίας, της έρευνας και της εν γένει λειτουργίας του και προσελκύει κορυφαίους πανεπιστημιακούς και φοιτητές από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Αν ενδιαφέρεστε για σπουδές με διεθνή προοπτική, που συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη, σε ένα πανεπιστήμιο που λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα, το Πανεπιστημιακό Κέντρο Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος προσφέρει εικοσιτέσσερα (24) αγγλόφωνα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, των πληροφοριακών συστημάτων, του σχεδιασμού προϊόντων, της ιστορίας της αρχαιολογίας και της νομικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Κέντρου Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο