Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
ΤΕΙ Αθήνας
Τμήμα
Φωτογραφία και Οπτικοακουστικών
Τίτλος Προγράμματος
Παραγωγή Βίντεο, Οπτικοακουστικά Μέσα και Κινούμενα Γραφικά
Δίδακτρα
4500 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός εισακτέων: 25 άτομα/έτος

Αντικείμενο του Π.Μ.Σ. με τίτλο «Παραγωγή Βίντεο, Οπτικοακουστικά Μέσα και Κινούμενα Γραφικά» είναι η παροχή εκπαίδευσης σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες, ώστε να αποκτήσουν ένα ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο και να διευρύνουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στην αναπτυσσόμενη νέα τάξη πραγμάτων πάνω στους τομείς του Βίντεο των Οπτικοακουσιικών και των Κινούμενων Γραφικών. 
Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές στην παραγωγή οπτικοακουστικών έργων, βίντεο και κινούμενων γραφικών, με στόχο να αποκτήσουν ένα ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο και να διευρύνουν την εμπειρία τους και την τεχνογνωσία τους, την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην επίλυση προβλημάτων, την έρευνα και τη μεθοδολογία σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο, ενώ παράλληλα θα ενθαρρύνονται οι καινοτόμες πρακτικές, η επαγγελματική εξωστρέφεια και οι αποτελεσματικές τεχνικές επικοινωνίας. 
Οι βασικοί σκοποί του Π.Μ.Σ, είναι: Η παροχή γνώσης στις σύγχρονες εξελίξεις και την ανάπτυξη της έρευνας και η δημιουργία επιστημόνων με τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για επιτυχή σταδιοδρομία στον ιδιωτικό, δημόσιο και ακαδημαϊκό τομέα. 

Tα μαθήματα διεξάγονται κυρίως στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών με απογευματινό/βραδινό ωράριο τρεις (3) ημέρες την
εβδομάδα.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο