Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Α' Εξάμηνο 

  • Αρχές και Μέθοδοι Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων (6 ECTS)
  • Θέματα Μικροβιολογίας Τροφίμων (6 ECTS)
  • Δομή και Λειτουργίες Συστατικών των Τροφίμων (7 ECTS)
  • Ανάλυση Τροφίμων (6 ECTS)
  • Διαχείριση Ποιότητας Τροφίμων (5 ECTS)

Σύνολο 30 ECTS

Β' Εξάμηνο 

  • Ειδικά Θέματα Επεξεργασίας, Συντήρησης και Συσκευασίας Τροφίμων (6 ECTS)
  • Χημική και Μικροβιολογική Ασφάλεια Τροφίμων (6 ECTS)
  • Καινοτομία & Ανάπτυξη Προϊόντων Τροφίμων (6 ECTS)
  • Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων - Πιστοποίηση και Διαπίστευση (6 ECTS)
  • Οργανοληπτική Αξιολόγηση Τροφίμων (6 ECTS)

Σύνολο 30 ECTS)

Γ' Εξάμηνο 

  • Εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας (30 ECTS)

Σύνολο 30 ECTS

Όλα τα μαθήματα του προγράμματος είναι υποχρεωτικά και περιλαμβάνουν θεωρητική και, κατά περίπτωση, εργαστηριακή διδασκαλία. Κάθε διδακτικό εξάμηνο, ο φοιτητής υποχρεούται να συμπληρώσει τριάντα (30) πιστωτικές μονάδες (ECTS) από την παρακολούθηση πέντε (5) μαθημάτων. Η Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία (ΜΔΕ) ισοδυναμεί με άλλες τριάντα (30) πιστωτικές μονάδες.

Γλώσσα συγγραφής της διπλωματικής εργασίας Η γλώσσα συγγραφής της ΜΔΕ μπορεί να είναι η ελληνική ή η αγγλική.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο