Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Τμήμα
Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων
Τίτλος Προγράμματος
Ανάπτυξη Ψηφιακών Παιχνιδιών και Πολυμεσικών Εφαρμογών (Gaming and Multimedia Application Development)
Δίδακτρα
2400 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Διάρκεια σπουδών:  Το Π.Μ.Σ. «Ανάπτυξη Ψηφιακών Παιχνιδιών και Πολυμεσικών Εφαρμογών» (Gaming and Multimedia Application Development) διαρθρώνεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα, στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας.

Τέλη φοίτησης: Για την παρακολούθηση του ΠΜΣ προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων, ύψους 2.400,00€, τα οποία κατανέμονται σε τρεις ισόποσες δόσεις με την έναρξη κάθε εξαμήνου σπουδών. Σε περίπτωση διακοπής της φοίτησης, το ποσό των διδάκτρων που έχει ήδη καταβληθεί δεν επιστρέφεται.

Παρακολούθηση μαθημάτων: Τα μαθήματα πραγματοποιούνται Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο και Κυριακή συμπυκνωμένα και εντατικά, προς διευκόλυνση των εργαζομένων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών και διεξάγονται με μεθόδους εξ αποστάσεως διδασκαλίας με τη χρήση κατάλληλων εκπαιδευτικών μεθόδων και τεχνολογικού εξοπλισμού (e-learning) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο