Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Τμήμα
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Τίτλος Προγράμματος
Χρηματοοικονομική της Ναυτιλίας
Δίδακτρα
3000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Σκοπός Μεταπτυχιακού Προγράμματος - Δομή Προγράμματος Σπουδών

Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση των φοιτητών στα αντικείμενα της Χρηματοοικονομικής, και Ναυτιλιακής Οικονομίας με έμφαση στο πεδίο της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., που προέρχονται κατά προτίμηση από Τμήματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Διοικητικών, Οικονομικών, Κοινωνικών, Τεχνολογικών, και άλλων συναφών Επιστημών.

Διδάσκοντες

Στο πρόγραμμα διδάσκουν καθηγητές πανεπιστημίων, ειδικευμένοι στα γνωστικά αντικείμενα της Λογιστικής, της Χρηματοοικονομικής και των Ναυτιλιακών Σπουδών. Παράλληλα, θα προσκαλούνται καταξιωμένα στελέχη της αγοράς με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στα πεδία του προγράμματος σπουδών.

Χρόνος φοίτησης

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια φοίτησης για τη χορήγηση των τίτλων είναι τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα σπουδών, συμπεριλαμβανομένης της συγγραφής μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Για την τρέχουσα περίοδο εγγραφών δεν υφίσταται δυνατότητα μερικής φοίτησης.

Η οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας γίνεται με συνδυασμό μέσων εξ αποστάσεως και δια ζώσης (μικτή μέθοδος/blended teaching and learning) εκπαίδευσης, σύμφωνα με την υπό στοιχεία 18137/Ζ1/15.2.2023 (Β ́ 1079) κοινή υπουργική απόφαση.

Κόστος φοίτησης

Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 3.000 ευρώ και μπορούν να καταβληθούν σε 3 εξαμηνιαίες δόσεις.

Αιτήσεις - Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) και ειδικότερα για αιτήσεις φοίτησης μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοπο του ΠΜΣ: https://mfs.uniwa.gr/

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής
Π.Μ.Σ. «Χρηματοοικονομική της Ναυτιλίας»
Κτήριο Δ’, γραφείο 317 (2ος όροφος)
Πέτρου Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω, ΤΚ 122 41

Τ: 210 53.81.453 & 210-53.81.711
Email: msc.shipping@uniwa.gr,

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο