Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Η χρονική διάρκεια φοίτησης για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα εκ των οποίων το ένα (1) είναι διδακτικό εξάμηνο και τα άλλα δύο αφορούν στην εκπόνηση διπλωματικής εργασίας.

Η ολοκλήρωση του προγράμματος απαιτεί:

Α) την υποβολή πρωτότυπου επιστημονικού άρθρου, το οποίο θα πρέπει να έχει υποβληθεί προς δημοσίευση σε εγκεκριμένο επιστημονικό περιοδικό με κριτές και
Β) την εκπόνηση διπλωματικής διατριβής με καθαρή συνεισφορά στην απόκτηση νέας επιστημονικής γνώσης.

Το σύνολο των Πιστωτικών Μονάδων (ECTS) που απαιτούνται για την απόκτηση του Δ.Μ.Σ. ανέρχονται σε ενενήντα (90).

Η βασική γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων είναι η αγγλική και μέρος των μαθημάτων δύναται να διδαχθεί στην ελληνική κατόπιν απόφασης Συνέλευσης. Η γλώσσα εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας είναι η αγγλική.

Semester 1

(Module Code/Title)

Α1 - Advanced Research Μethods, Research Design and Product Development (10 ECTS)

Α2 - Innovation in Food Science and Nutrition, Trends and Policies (10 ECTS)

Α3 - International food management, resources, practices and technologies (10 ECTS)

Total: 30 ECTS

Semester 2

(Module Code/Title)

B1 - Starting the Dissertation thesis - Extended Literature review, Problem selection and relevance to existing practices/knowledge (15 ECTS)

B2 - Developing the experimental design - theoretical framework, Preparing the research methodology - Identification and management of research problems, Pilot study (15 ECTS)

Total: 30 ECTS

Semester 3

(Module Code/Title)

C1 - Dissertation thesis (15 ECTS)

C2 - Writing of scientific paper (15 ECTS)

Total: 30 ECTS

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο