Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Τμήμα
Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής,
Τίτλος Προγράμματος
Master of Research, Global Innovation and Sustainability in the Food Industry and Nutrition
Δίδακτρα
4200 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Πλήρης/Μερική Φοίτηση
Το Πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης. Δεν προβλέπεται η δυνατότητα μερικής φοίτησης των μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών. Προβλέπεται όμως, η διεξαγωγή των μαθημάτων τις απογευματινές ώρες και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ώστε να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι/ες φοιτητές/τριες.

Χρονική διάρκεια φοίτησης
Η χρονική διάρκεια φοίτησης για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα εκ των οποίων το ένα (1) είναι διδακτικό εξάμηνο και τα άλλα δύο αφορούν στην εκπόνηση διπλωματικής εργασίας.

Τρόπος παρακολούθησης
Στο Π.Μ.Σ. η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται εξ αποστάσεως και διά ζώσης, και με μέσα σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Γλώσσα διδασκαλίας
Η βασική γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων είναι η αγγλική και μέρος των μαθημάτων δύναται να διδαχθεί στην ελληνική κατόπιν απόφασης Συνέλευσης. Η γλώσσα εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας είναι η αγγλική.

Αριθμός Εισακτέων
Ο αριθμός εισακτέων κατ’ έτος ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε τριάντα (30) μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο