Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
Τίτλος Προγράμματος
Αναλυτική Μάρκετινγκ (Marketing Analytics)
Δίδακτρα
4800 - 5800 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Η διδασκαλία των μαθημάτων διεξάγεται υποχρεωτικά με μέσα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε ποσοστό τριάντα πέντε τοις εκατό (35%). Το ποσοστό αυτό δύναται να αυξηθεί εφόσον το επιτρέψει το κανονιστικό πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Αναλυτική Μάρκετινγκ» έχει ως αντικείμενο την προαγωγή της γνώσης και την ανάπτυξη της έρευνας στο πεδίο της επιστήμης και της αναλυτικής του μάρκετινγκ, το οποίο περιλαμβάνει ποσοτικές αναλύσεις, υποδείγματα, έρευνες και υποστηρίζει τη λήψη αποφάσεων στο μάρκετινγκ με ανάλυση ποσοτικών δεδομένων από τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο φυσικό ή ψηφιακό περιβάλλον.

Σκοπός του προγράμματος είναι:

  • η δημιουργία εξειδικευμένων επιστημόνων και
  • η επιμόρφωση στελεχών επιχειρήσεων και επαγγελματιών για την κάλυψη των αναγκών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στο πεδίο της επιστήμης και της αναλυτικής του μάρκετινγκ.
  • Το πρόγραμμα εστιάζει στα εξής αντικείμενα: 
  • Επιστήμη Μάρκετινγκ (Marketing Science), δηλαδή την εφαρμογή επιστημονικών μεθόδων και ποσοτικής έρευνας στο Μάρκετινγκ.
  • Αναλυτική Μάρκετινγκ, δηλαδή τη μέτρηση, περιγραφή, αξιολόγηση, πρόβλεψη, βελτιστοποίηση και αξιοποίηση δεδομένων από ενέργειες του Μάρκετινγκ.

Δίδακτρα: 4.800 € για το τμήμα πλήρους φοίτησης & 5.800 € για το τμήμα μερικής φοίτησης

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο