Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Τμήμα
Σχολές Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Πολιτικών Μηχανικών, Τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ και Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ)
Τίτλος Προγράμματος
MSc in Ship and Marine Technology (Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία)
Δίδακτρα
Δωρεάν
Κατευθύνσεις

1. Ναυτική Τεχνολογία
2. Θαλάσσιες Κατασκευές και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων
​​​​​​​3. Θαλάσσιο Περιβάλλον και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Πρόσθετες Πληροφορίες

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία” έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα διεθνοποίησης των μεταπτυχιακών σπουδών του ΕΜΠ (πρόγραμμα ΕΣΠΑ με τίτλο «Υποστήριξη Δράσεων Διεθνοποίησης της Ανώτατης Εκπαίδευσης», χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), με σκοπό τη συμμετοχή φοιτητών και από το εξωτερικό.  
Στο πλαίσιο αυτό, με την υλοποίηση των δράσεων, η διδασκαλία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Στα κριτήρια επιλογής των μεταπτυχιακών φοιτητών υπολογίζεται με αυξημένη βαρύτητα η γνώση της αγγλικής γλώσσας. 

Δεν υπάρχουν δίδακτρα για φοιτητές που είναι υπήκοοι χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο