Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Ιατρικής
Τίτλος Προγράμματος
Αντιμετώπιση Εξαρτήσεων - Εξαρτησιολογία (MSc in Αddictology)
Δίδακτρα
3000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση των επιστημόνων στις ενδεικνυόμενες στρατηγικές πρόληψης, θεραπείας και άλλων παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, εισάγοντάς τους παράλληλα στις μεθόδους έρευνας σε διδακτορικό επίπεδο για την παραγωγή και την εφαρμογή έγκυρης και καινοτόμου γνώσης στον επιστημονικό τομέα των εξαρτήσεων. Επιπλέον, λόγω της διεπιστημονικής φύσης του αντικειμένου του Π.Μ.Σ., σκοπός του είναι η διεξοδική και βάσει κριτηρίων διεπιστημονικότητας διδασκαλία και εκπαίδευση των νέων επιστημόνων στη συναφή μεθοδολογία έρευνας, με στόχο τη δυνατότητα παραγωγής και εφαρμογής καινούργιας γνώσης.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, οι φοιτητές θα πρέπει να μπορούν να απασχοληθούν σε θέσεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις για τη διαχείριση των θεμάτων που άπτονται του πεδίου των εξαρτήσεων. Θα υπάρχει πρόβλεψη ώστε να διατίθενται ειδικά ερευνητικά εργαλεία και κατάλληλες θεματολογίες για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών στο αντικείμενο των εξαρτήσεων.

Ανακοινώσεις ΠΜΣ στην ιστοσελίδα της Ιατρικής Σχολής.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο