Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Τίτλος Προγράμματος
Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Δίδακτρα
4000 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
2. Επεξεργασία, Συντήρηση και Βιοτεχνολογικές Διεργασίες Τροφίμων - Ανάπτυξη Προϊόντων Βιο-οικονομίας

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών επανιδρύθηκαν ως «Τρόφιμα, Διατροφή και Υγεία»«Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων. Γαλακτοκομία - Οινολογία» και «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων».

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο