Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Οι κλάδοι και οι ειδικότητες με τις καλύτερες προοπτικές απασχόλησης

Στο άρθρο αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για τη λίστα των ειδικοτήτων που παρουσιάζουν καλύτερες προοπτικές απασχόλησης στην Ελλάδα. 

"Μπορεί το κλίμα στις επιχειρήσεις σήμερα να είναι ιδιαίτερα αρνητικό, μπορεί οι βραχυπρόθεσμες προβλέψεις για τις δυνατότητες εύρεσης εργασίας να είναι απογοητευτικές, μπορεί οι όποιες τάσεις στην αύξηση της απασχόλησης να μην ξεπερνούν το 2% στους πιο ελπιδοφόρους τομείς, τίποτα όμως δεν εμποδίζει όσους βρίσκονται στην ανεργία να σχεδιάσουν το εργασιακό τους "αύριο". "Παρότι δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι υπάρχει σήμερα ειδικότητα στην Ελλάδα που να εξασφαλίζει εργασία, διαφαίνονται προοπτικές στην απασχόληση ανά ειδικότητα με την προϋπόθεση ότι θα επιλυθούν ζητήματα, όπως τα capital control στο τραπεζικό σύστημα, θα υπάρξει κάποια σταθερότητα στο πολιτικό σύστημα και θα ακολουθήσει η ανάκαμψη στην αγορά" επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Γιάννης Μουρατίδης. Παρουσιάζοντας μια "ακτινογραφία" των κλάδων και των ειδικοτήτων, μέσα από τις οποίες πιθανότατα θα προκύψουν νέες θέσεις εργασίας και δυνατότητες απασχόλησης, εκτιμά πως τις μεγαλύτερες προοπτικές επιφυλάσσει....."

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο