Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών
Τίτλος Προγράμματος
Μάρκετινγκ Αθλητισμού, Πολιτισμού, Πολιτικής (Sports, Cultural, Political Marketing)
Δίδακτρα
6000 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Μάρκετινγκ Αθλητισμού (Sports Marketing)
2. Μάρκετινγκ Πολιτισμού (Cultural Marketing)
3. Μάρκετινγκ Πολιτικής (Political Marketing)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στο «Μάρκετινγκ Αθλητισμού, Πολιτισμού, Πολιτικής» («Sports, Cultural, Political Marketing») έχει σχεδιαστεί για στελέχη, που φιλοδοξούν να αποκτήσουν όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για μελλοντική επαγγελματική εξέλιξη στο μάρκετινγκ και επιτυχία στους κλάδους του αθλητισμού, του πολιτισμού και της πολιτικής. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είναι στελέχη, που επιδιώκουν να επιταχύνουν την εξέλιξη της τρέχουσας θέσης εργασίας τους, στελέχη που αναζητούν να αλλάξουν θέση εργασίας ή επιχείρηση στην οποία απασχολούνται και άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν τα κατάλληλα εργαλεία και τις δεξιότητες για να εξελιχθούν και να ανελιχθούν επαγγελματικά στο χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού, της πολιτικής.

Προσφέρεται από το ιστορικότερο Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το Ε.Κ.Π.Α., που βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις των Ευρωπαϊκών και Παγκοσμίων Κατατάξεων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Αποτελεί το μόνο ΠΜΣ που προσφέρει εξειδίκευση ανάμεσα σε τρεις σύγχρονες και καινοτόμες ειδικεύσεις του μάρκετινγκ – αθλητισμού, πολιτισμού και πολιτικής. 3. Μπορεί να υποστηρίξει φοιτητές από όλη την Ελλάδα, χάρη στον κατάλληλο οπτικοασκουστικό εξοπλισμό για υβριδικό μάθημα.

Παρέχει άριστη και καινοτόμα υλικοτεχνική υποδομή, κάνοντας την εμπειρία όσων παρακολουθούν το πρόγραμμα εξ’αποστάσεως παρόμοια με τη δια ζώσης παρακολούθηση.

Οι διδάσκοντες του ΠΜΣ διακρίνονται για την επιστημονική τους κατάρτιση, την ερευνητική τους αριστεία, την εμπειρία τους στην πρακτική εφαρμογή του μάρκετινγκ, καθώς και την διδακτική τους δεινότητα.

Διαθέτει μία εξαιρετικά πολύτιμη συμβουλευτική επιτροπή που απαρτίζεται από διακεκριμένα στελέχη στο χώρο του Μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων γενικότερα.

Εμπλουτίζει τα μαθήματά του με πλούσια πρακτική διάσταση μέσα από μελέτες περίπτωσης και διακεκριμένους προσκεκλημένους ομιλητές από την αγορά, συνδυάζοντας έτσι επιτυχώς τα θεωρία με την πράξη.

Διεξάγει τα μαθήματα Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί για να μπορούν απρόσκοπτα να παρακολουθούν ενεργά και οι εργαζόμενοι φοιτητές του.

Είναι ένα σύντομο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, με 2 ακαδημαϊκά εξάμηνα μαθημάτων και ένα 3ο εξάμηνο που αφιερώνεται στην εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας.

Διαθέτει άμεση και διαρκή διοικητική υποστήριξη για την εξυπηρέτηση των φοιτητών του και την ομαλή διεκπεραίωση του προγράμματος σπουδών.

Προσφέρει τη δυνατότητα καταβολής διδάκτρων σε δόσεις.

 

 

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο