Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Τμήμα
Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών & Οικονομικών Επιστημών
Τίτλος Προγράμματος
MSc in Banking, Finance Technology (Fintech) and Risk Management (Τραπεζική, Χρηματοοικονομική Τεχνολογία και Διαχείριση Κινδύνων)
Δίδακτρα
3900 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Τραπεζική, Χρηματοοικονομική Τεχνολογία και Διαχείριση Κινδύνου (πρώην ΠΜΣ στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική) προσφέρεται από τη Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημιακού Κέντρου Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου.

Το νέο ενημερωμένο πρόγραμμα με αναθεωρημένο πρόγραμμα σπουδών ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πρόσφατων αποφοίτων που αναζητούν έναν βέλτιστο συνδυασμό θεωρίας καθώς και μια πρακτική προσέγγιση σε σύνθετα θέματα χρηματοοικονομικής και διαχείρισης κινδύνου μιας επιχείρησης ή ενός χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Διευρύνει επίσης τη γνώση σχετικά με το εξελισσόμενο τοπίο της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας Fintech και την εμφάνιση νέων διαθέσιμων χρηματοοικονομικών μέσων.

Το πιο σημαντικό και λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες αντιξοότητες λόγω της πανδημίας COVID-19, το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στα εργαλεία και τις μεθόδους διαχείρισης κινδύνων, μια βασική δεξιότητα που είναι ιδιαίτερα επιθυμητή και εκτιμάται από τον επιχειρηματικό κόσμο. Επίσης, έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη μάθηση μέσω ποικίλων μεθόδων διδασκαλίας και τεχνολογιών. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα, θα αποκτήσετε ένα βασικό σύνολο δεξιοτήτων και τις πραγματικές γνώσεις που είναι ζωτικής σημασίας για να επιτύχετε στην καριέρα που έχετε επιλέξει.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο