Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη "ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Ψυχολογία" από το Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ

Το Τμήμα Ψυχολογίας  του ΑΠΘ προκηρύσσει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία», το οποίο περιλαμβάνει τρεις κατευθύνσεις, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη δεκαοκτώ (18) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα διετούς εντατικής φοίτησης (4 ακαδημαϊκά εξάμηνα και 2 θερινές περιόδους,) στο οποίο αντιστοιχούν 150 ECTS και απονέμει:  

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία σε μία από τις τρεις κατευθύνσεις:

(α) Κλινική Ψυχολογία

(β) Κλινική Νευροψυχολογία

(γ) Σχολική Ψυχολογία

Δίδακτρα: 1600 ευρώ συνολικά (800 € για κάθε έτος, δηλ. 400 € για κάθε εξάμηνο φοίτησης, τα οποία καταβάλλονται στην έναρξη κάθε εξαμήνου)

Υποβολή αιτήσεων: Η υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας θα πραγματοποιείται από την 1η έως την 31η Μαρτίου

Επιλογή φοιτητών: Κριτήρια επιλογής αποτελούν ο βαθμός σε γραπτές εξετάσεις (2 μαθήματα), ο βαθμός πτυχίου, η επίδοση σε διπλωματική εργασία, τυχόν συναφή δραστηριότητα καθώς και η δηλωση ενδιαφέροντος.

Ημερομηνίες εξετάσεων: Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα από 20 έως 31 Μαΐου 2017. Το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Για να δείτε τα διδασκόμενα μαθήματα του μεταπτυχιακού πατήστε εδώ

Για την αναλυτική προκήρυξη, ύλη εξετάσεων, βιβλιογραφία, πατήστε εδώ

 

Επίσης, αν ενδιαφέρεστε για μεταπτυχιακά Ψυχολογίας διαβάστε το άρθρο μας "Τα μεταπτυχιακά Ψυχολογίας στην Ελλάδα" για να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα μεταπτυχιακά στον κλάδο αυτό που προσφέρονται από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια

Όλες οι προκηρύξεις μεταπτυχιακών δημοσιεύονται στο eduguide μόλις ανακοινώνονται από τα αντίστοιχα τμήματα. Μπορείτε να ενημερώνεστε ανα πάσα στιγμή για το ποια μεταπτυχιακά δέχονται αιτήσεις από τη μηχανή αναζήτησης του eduguide ΕΔΩ

Για όλα τα Δωρεάν Μεταπτυχιακά της χώρας πατήστε εδώ 

Για τα Δωρεάν Μεταπτυχιακά που δέχονται αιτήσεις εδώ

Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για νέα, προκηρύξεις, νέα και πληροφορίες των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν!

https://www.eduguide.gr/accounts/register/  

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την κεντρική μας σελίδα http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να εξερευνήσετε τον πιο πλήρη ηλεκτρονικό οδηγό μεταπτυχιακών προγραμμάτων και να αναζητήσετε μεταπτυχιακά με βάση τα ενδιαφέροντα σας.

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο