Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΠΜΣ στην Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση της Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) του Πανεπιστημίου Αθηνών, καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με γνωστικό αντικείμενο «Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση της Εκπαίδευσης»

Το ΠΜΣ, έχοντας υπόψη τις αλλαγές και τους μετασχηματισμούς στο εθνικό και διεθνές περιβάλλον και τις επιδράσεις που ασκούν στον σχεδιασμό των εκπαιδευτικών πολιτικών,  και στον τρόπο οργάνωσης και διοίκησης των εκπαιδευτικών συστημάτων συμβάλει στην προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και την ανάπτυξη της έρευνας στα δυο αλληλεξαρτώμενα επιστημονικά πεδία της Εκπαιδευτικής Πολιτικής και της Διοίκησης της Εκπαίδευσης και των Εκπαιδευτικών Μονάδων.


Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα, οι πτυχιούχοι θα μπορούν να εργαστούν ως στελέχη τόσο στην εκπαίδευση όσο και σε άλλους μη εκπαιδευτικούς φορείς, οργανισμούς και υπηρεσίες (π.χ. Ο.Α.Ε.Δ., Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Αυτοδιοίκηση, κ.λπ.). Το έργο τους θα συνδέεται με την οργανωτική και διοικητική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών μονάδων και την αποτελεσματική ανάπτυξη σχέσεων και συνεργασιών με φορείς της ευρύτερης κοινωνίας. 

Για την Προκήρυξη της εισαγωγής φοιτητών στο ΠΜΣ 2017-2018  πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή και τη φυσιογνωμία του μεταπτυχιακού προγράμματος, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του: http://epde.ppp.uoa.gr/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο