Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Μάρκετινγκ Αθλητισμού, Πολιτισμού, Πολιτικής» του ΕΚΠΑ

Η υποβολή αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Μάρκετινγκ Αθλητισμού, Πολιτισμού, Πολιτικής» του ΕΚΠΑ συνεχίζεται! Μετά από την πρώτη πολύ επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, με τη συμμετοχή φοιτητών από πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και από την Κύπρο, είμαστε έτοιμοι να γνωρίσουμε νέους υποψήφιους/ιες που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Πρόγραμμα το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας. 

Το ΠΜΣ μπορεί να υποστηρίξει φοιτητές από όλη την Ελλάδα, χάρη στον κατάλληλο οπτικοασκουστικό εξοπλισμό για υβριδικό μάθημα. Παρέχει άριστη και καινοτόμα υλικοτεχνική υποδομή, κάνοντας την εμπειρία όσων παρακολουθούν το πρόγραμμα εξ αποστάσεως παρόμοια με τη δια ζώσης παρακολούθηση.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα αποτελεί το μοναδικό στην Ελλάδα με αντικείμενο το Μάρκετινγκ στον κλάδο του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και της Πολιτικής. Ακολουθεί υψηλά διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα, χωρίς να χάνει τον πρακτικό επαγγελματικό του προσανατολισμό και ολοκληρώνεται μέσα σε ένα ευέλικτο χρονικό διάστημα ενάμιση έτους.

Απευθύνεται σε κάθε στέλεχος που απασχολείται στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού και της πολιτικής και επιθυμεί να ασχοληθεί με το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία του Οργανισμού στον οποίο εργάζεται ή να ενισχύσει τις γνώσεις και τις ικανότητές του σε αυτό το αντικείμενο.

Απευθύνεται επίσης σε πτυχιούχους κάθε αντικειμένου που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον επιστημονικό τομέα του Μάρκετινγκ και να απασχοληθούν επαγγελματικά σε αυτούς τους κλάδους, αναλαμβάνοντας τη στρατηγική μάρκετινγκ και επικοινωνίας αντίστοιχων οργανισμών καθώς και τη δημιουργία ισχυρής επωνυμίας.

Τα μαθήματα διεξάγονται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί, για να μπορούν απρόσκοπτα να παρακολουθούν ενεργά και οι εργαζόμενοι φοιτητές του

Οι διδάσκοντες μαζί με την εξαιρετικά πολύτιμη συμβουλευτική επιτροπή που απαρτίζεται από διακεκριμένα στελέχη στο χώρο του μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων γενικότερα, μέσα από την έρευνα και την εμπειρία τους, θα εκπαιδεύσουν και θα εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες μέσα και έξω από την αίθουσα, με σκοπό να αποκτήσουν γνώση και ικανότητες στο μάρκετινγκ για αθλητικούς, πολιτιστικούς και πολιτικούς οργανισμούς που θα τους κάνουν περιζήτητους στην αγορά εργασίας.

Τελευταίος κύκλος αιτήσεων έως 15 Ιουλίου 2024.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://marketing-scp.ba.uoa.gr/ για να ενημερωθείτε πληρέστερα για το Πρόγραμμα.
Τηλ. επικοινωνίας:  210-3689830 / Email: marketing-scp@ba.uoa.gr 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο