Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν μεταπτυχιακά 2016: Προκήρυξη ΠΜΣ στη Ψυχολογία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη 2016-2017 για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Ψυχολογία του Παντείου Πανεπιστημίου. Το ΠΜΣ απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε) στην «Ψυχολογία» (Master’s Degree in Psychology) στις παρακάτω κατευθύνσεις:

 

 

1.    Κοινωνική Ψυχολογία των Συγκρούσεων

2.    Θετική Ψυχολογία: Εφαρμογές Συμβουλευτικής

3.    Ταυτότητα και Διαπροσωπικές Σχέσεις

4.    Εφαρμοσμένη Γνωστική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία

O/η κάθε υποψήφιος/α μεταπτυχιακός/ή φοιτητής/τρια μπορεί να δηλώσει μία μόνο κατεύθυνση κατά την υποβολή της αίτησής του/της.


Το πρόγραμμα δεν έχει δίδακτρα, είναι πλήρους φοίτησης και διαρκεί 3 εξάμηνα. Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 θα γίνουv δεκτοί 24 υποψήφιοι και για τις 4  κατευθύνσεις.

Στο μεταπτυχιακό γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι συγκεκριμένων κλάδων και τμημάτων, όπως καθορίζονται στην προκήρυξη.

Η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών προκύπτει από μοριοδότηση που γίνεται με συνεκτίμηση των ακαδημαϊκών προσόντων, της ερευνητικής και επαγγελματικής εμπειρίας και της προσωπικής συνέντευξης


Αιτήσεις υποψηφιότητας γίνονται δεκτές από 15 Μαρτίου 2015 έως 5 Ιουλίου 2016.

Για να δείτε τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε την αναλυτική προκήρυξη πατήστε εδώ  

Επίσης, αν ενδιαφέρεστε για μεταπτυχιακά Ψυχολογίας διαβάστε το άρθρο μας "Τα μεταπτυχιακά Ψυχολογίας στην Ελλάδα" για να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα μεταπτυχιακά στον κλάδο αυτό που προσφέρονται από τα Ελληνικά Πανεπιστήμιοα

Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για προκηρύξεις, νέα και πληροφορίες των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν!

https://www.eduguide.gr/accounts/register/

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την κεντρική μας σελίδα http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να εξερευνήσετε την πιο πλήρη και χρηστική μηχανή αναζήτησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων και να αναζητήσετε μεταπτυχιακά με βάση τα ενδιαφέροντα σας.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο