Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν μεταπτυχιακά 2016: ΠΜΣ "Θεωρία και Ιστορία της Τέχνης" από την ΑΣΚΤ

Το Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης (ΘΙΣΤΕ) της ΑΣΚΤ ανακοινώνει τη λειτουργία, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο "Θεωρία και Ιστορία της Τέχνης" (ΜΕΘΙΣΤΕ) το οποίο απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Είδίκευσης (ΜΔΕ) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για παρακολούθηση του προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. 

Κατηγορίες πτυχιούχων που γίνονται δεκτοί

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Ελληνικών ΑΕΙ και ΑΤΕΙ ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής με γνωστικό αντικείμενο συναφές προς το γνωστικό αντικείμενο του ΠΜΣ. Επί της αποδοχής των υποψηφιοτήτων που προέρχονται από Τμήματα με γνωστικό αντικείμενο μη συναφές προς το γνωστικό αντικείμενο του ΠΜΣ, αποφαίνεται η Επιτροπή Επιλογής Εισακτέων συνεκτιμώντας συνολικά τα προσόντα του υποψηφίου. Υποψήφιοι μπορεί να είναι και τελειόφοιτοι, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης για παρακολούθηση του Προγράμματος.

Αριθμός εισακτέων:

Ο αριθμός των εισακτέων στο ΠΜΣ ορίζεται κατ'ανώτατο όριο σε δεκαπέντε (15). 

Διάρκεια: Τέσσερα (4) εξάμηνα

Δίδακτρα: Το μεταπτυχιακό δεν έχει δίδακτρα

Εισαγωγή φοιτητών: Κατάθεση φακέλου δικαιολογητικών και συνέντευξη επιλογής. Ο πίνακας των επιτυχόντων θα ανακοινωθεί το αργότερο κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2016. Οι εγγραφές των επιτυχόντων στο Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου του 2016. 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 29 Φεβρουαρίου 2016. 

Για το πρόγραμμα σπουδών πατήστε εδώ

Για την αναλυτική προκήρυξη πατήστε εδώ

Το eduguide έχει συγκεντρώσει και επεξεργαστεί ένα τεράστιο όγκο δεδομένων και πληροφοριών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και έχει δημιουργήσει την πιο πλήρη βάση δεδομένων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Η βάση δεδομένων διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέες πληροφορίες. Μπορείτε να αναζητήσετε μεταπτυχιακά με βάση διάφορα κριτήρια από τη πιο εύχρηστη μηχανή αναζήτησης μεταπτυχιακών εδώ  https://www.eduguide.gr/

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook   για να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο