Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ημέρες Καριέρας στο Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη

Το Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις «Ημέρες Καριέρας» και σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα διήμερο διασύνδεσης με την αγορά εργασίας.

Την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, στο YouthHub, στην Πλ. Ναυαρίνου 7, σε μια δράση που στόχο έχει να υποστηρίξει και να προετοιμάσει τους νέους και τις νέες της πόλης στην αναζήτηση και εύρεση θέσεων εργασίας. Μέσα από workshops, προσομοιώσεις συνεντεύξεων και προγραμματισμό πραγματικών συνεντεύξεων προωθείται η ενεργή συμμετοχή των νέων της πολής μέσω της απασχολησιμότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει:

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν δύο διαδραστικά εργαστήρια, με τη συμμετοχή έμπειρων επαγγελματιών διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, που θα αφορούν: α) την προετοιμασία πριν από μια συνέντευξη και β) τη διαχείριση χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν είναι :

  • 13:00-15:00 | Εργαστήρι με τίτλο «Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού» με την Αλεξία Φουκίδου, Διευθύντρια Περιφερειακής Δράσης Skywalker.gr
  • 15:00-17:00  | Εργαστήρι με τίτλο «Τεχνικές Διαχείρισης Χρόνου», με τον Δημήτριο Θεοχάρη, Recruiting Team Leader.

Ακολούθως, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι των εταιρειών ΑΒ Βασιλόπουλος, VIPA Hellas, AGRIS A.E., TOR Hotel Group, HR Partners και ISOMAT A.E. θα βρίσκονται στο YouthHub από τις 11:00 μ.μ. έως τις 15:00 μ.μ. με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συμμετέχοντες, να τους δώσουν συμβουλές σταδιοδρομίας, αλλά και να κλείσουν πραγματικές συνεντεύξεις μαζί τους.

Αν θέλεις να συμμετέχεις, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στο YouthHub.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο