Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην κατάταξη του RePEC - Top 25% Financial Economics and Finance Departments, as of October 2019

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, της Σχολής Χρηματοοικονομικής και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αναγνωρίζεται στα κορυφαία διεθνώς, στην φετινή κατάταξη του RePEC "Top 25% Financial Economics and Finance Departments, as of October 2019" λαμβάνοντας την εικοστή θέση. Η θέση αυτή αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς το τμήμα ξεπέρασε κορυφαία πανεπιστήμια ανά τον κόσμο, όπως το Princeton, το Warwick και πολλά ακόμη.

Το Τμήμα, δεν είναι η πρώτη φορά που αναγνωρίζεται διεθνώς καθώς και κατά το 2018, είχε λάβει την 21η θέση, σε σύνολο 422 ομοειδών τμημάτων, στην κατάταξη του RePEC και 8ο στην Ευρώπη.

Την κατάταξη μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Δείτε εδώ τους επιστήμονες που εργάστηκαν για αυτή τη διάκριση και τις  δημοσιεύσεις του Τήματος, εδώ: Publications and Working papers in REPEC.

Ο Νίκος Απέργης, καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής, κέρδισε ακόμη μια πολύ σπουδαία διάκριση, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους 14 Έλληνες Πανεπιστημιακούς με τη μεγαλύτερη ερευνητική επιρροή παγκοσμίως! Δείτε εδώ το σχετικό μας άρθρο.

Μπορείτε ακόμη να δείτε δύο τα κορυφαία μεταπτυχιακά του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής στον πίνακά μας:

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο