Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Τμήμα
Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής
Τίτλος Προγράμματος
Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου (Master in Banking and Finance Law)
Δίδακτρα
5000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Π.Μ.Σ. διακρίνεται για τις πρωτοποριακές για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα αρχές λειτουργίας του. Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά εδώ.

Υποδομή Π.Μ.Σ.: Το σύγχρονο εργαστήριο του Τμήματος αποτελεί χώρο έρευνας, εκπαίδευσης και πληροφόρησης. Δείτε αναλυτικά τις δυνατότητες που παρέχει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές η πρόσβαση στο χώρο του εργαστηρίου εδώ.

Τρόπος διδασκαλίας: Τα μαθήματα διεξάγονται εξ αποστάσεως εκτός από τις 2 πρώτες συναντήσεις και την τελική εξέταση.

Δίνεται έμφαση στην ποιότητα διδασκαλίας, στην αλληλεπίδραση διδασκόντων και διδασκομένων, και στη συνεχή επαφή με την πραγματική οικονομία.
Στην υψηλή ποιότητα των μεταπτυχιακών σπουδών συμβάλλουν τα μέγιστα και οι διεθνούς φήμης καθηγητές του Τμήματος. Συνδυάζουν τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εμπειρία. Έχουν, επίσης, πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση των μεταπτυχιακών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα σπουδών και τις εξαιρετικές προοπτικές τους. Παρουσιάζει ο κ. Κουρογένης Νικόλαος, Καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Διευθυντής ΠΜΣ.

Αφίσα ΠΜΣ


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο