Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις επιστημονικών συνεργατών για απασχόληση στο πλαίσιο ερευνητικών προγραμμάτων και με δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικού στο Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΔΠΘ

Προκήρυξη:

Το Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος, του Τμήματος Ιατρικής του ΔΠΘ, αναζητά δύο (2) άτομα για την κάλυψη δύο θέσεων επιστημονικών συνεργατών, με δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικής διατριβής, με ερευνητικό αντικείμενο τη μελέτη της βιολογικής δραστικότητας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών της ελληνικής χλωρίδας και διερεύνηση των μοριακών μηχανισμών της δράσης τους σε βιοχημικά μοντέλα και σε κυρτταροκαλλιέργειες.

Η απασχόληση πραγματοποιείται στο Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος, Τμήμα Ιατρικής, Δραγάνα, Αλεξανδρούπολη

Απαραίτητα προσόντα:
•    Πτυχίο Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σχετικά με το συγκεκριμένο ερευνητικό αντικείμενο
•    Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης συναφές
•    Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας

Θα συνεκτιμηθεί η προηγούμενη εργαστηριακή εμπειρία σε αντίστοιχα ερευνητικά αντικείμενα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας email με το βιογραφικό τους σημείωμα στο Χρήστο Κοντογιώργη, Επίκουρο Καθηγητή, Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος, Τμήμα Ιατρικής, ΔΠΘ (ckontogi@med.duth.gr).


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο