Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέση Μεταδιδάκτορα Ερευνητή/τριας στο Τμήμα Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών

Προκήρυξη:

Θέση Μεταδιδάκτορα Ερευνητή/τριας είναι διαθέσιμη στο Τμήμα Φαρμακευτικής (Ομάδα Φαρμακευτικής Βιοτεχνολογίας και Μοριακής Διαγνωστικής). Η θέση χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.), Θεματική Περιοχή «Επιστήμες Ζωής» (ΘΠ.2), και το ερευνητικό έργο έχει τίτλο: “Cutting-edge therapies for skin inflammation” (“Θεραπείες αιχμής για την φλεγμονή του δέρματος” και ακρωνύμιο: THERA5NS), Φορέα Υποδοχής το Πανεπιστήμιο Πατρών / Τμήμα Φαρμακευτικής και Επιστημονική Υπεύθυνο την Καθηγήτρια Γεωργία Σωτηροπούλου. 

Το έργο έχει στόχο την ανάπτυξη νέων στοχευμένων θεραπευτικών με εφαρμογή της τεχνολογίας mRNA, καθώς και μικρομοριακών ιχνηθετών ενζυμικής δραστικότητας (theranostics), για τον προκλινικό έλεγχο των οποίων θα αναπτυχθούν τρισδιάστατα πρότυπα ανθρώπινου δέρματος (φυσιολογικού και παθολογικού) με τεχνολογίες Crispr/Cas9.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και να αποστείλουν βιογραφικό στην διεύθυνση: gdsotiro@upatras.gr

Δείτε την πρόσκληση εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο