Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη θέσεων υποψήφιων διδακτόρων στο Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε εφαρμογή της Πράξης 2024, 8 8-3-2024 Θέμα 9 ο της Συνέλευσης του Τμήματος, προκηρύσσει τέσσερις (4) θέσεις υποψήφιων διδακτόρων και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για την υποβολή υποψηφιότητας στις παρακάτω θεματικές περιοχές:

  1. ΘΕΜΑΤΙΚΗ/ΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ/ΕΣ: «Ψηφιακός κόσμος και κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη των μικρών παιδιών»
    ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΒΑΘΜΙΔΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΥΔ: 1 Θέση
  2. ΘΕΜΑΤΙΚΗ/ΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ/ΕΣ: 
    1. «Ψυχαναλυτικά προγράμματα πρώιμης παρέμβασης»
    2. «Ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις αναφορικά με το θεσμό της εκπαίδευσης»
    3. «Ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις αναφορικά με το επάγγελμα του παιδαγωγού προσχολικής εκπαίδευσης»

    ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΒΑΘΜΙΔΑ: ΑΝΘΙΑ ΝΑΥΡΙΔΗ, ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΥΔ: 1 Θέση
  3. ΘΕΜΑΤΙΚΗ/ΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ/ΕΣ: «Ευημερία του παιδιού στην πρώιμη παιδική ηλικία»
    ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΒΑΘΜΙΔΑ: ΕΛΕΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΥΔ: 1 Θέση
  4. ΘΕΜΑΤΙΚΗ/ΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ/ΕΣ: «Κοινωνικο-οικονομικά ευάλωτες ομάδες παιδιών στις δομές αγωγής και φροντίδας»
    ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΒΑΘΜΙΔΑ: ΕΛΕΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΥΔ: 1 Θέση

H υποψηφιότητα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email της Γραμματείας ecec@uniwa.gr και αποστέλλεται μέχρι 15 Απριλίου 2024.

Τα δικαιολογητικά δεν επιστρέφονται.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

1. Αίτηση υποψηφιότητας, η οποία είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα του Τµήµατος.
Στην αίτηση εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής αναγράφονται:
i. ο προτεινόμενος τίτλος Διδακτορικής Διατριβής
ii. η προτεινόμενη γλώσσα εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής (η οποία μπορεί να είναι εκτός της ελληνικής είτε η αγγλική είτε άλλη δόκιμη επιστημονικά γλώσσα) σε συμφωνία με τον Επιβλέποντα
iii. ο προτεινόμενος Επιβλέπων της Διδακτορικής Διατριβής.

2. Μαζί με την αίτηση, οι υποψήφιοι καταθέτουν:
i. Φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου
ii. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
iii. Αντίγραφα πτυχίων (πτυχίου πρώτου κύκλου σπουδών και μεταπτυχιακών τίτλων) από Α.Ε.Ι. της ημεδαπής, ή ομοταγή της αλλοδαπής αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ
iv. Αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων προπτυχιακού και μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών
v. Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας οποιασδήποτε επίσημης γλώσσας (αντίστοιχο τουλάχιστον με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Γ1/C1 (πολύ καλή γνώση). Εάν ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην αλλοδαπή σε Πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ, ο αντίστοιχος τίτλος σπουδών του θεωρείται ως πιστοποιητικό επαρκούς γνώσης της ξένης γλώσσας.
vi. Συνοπτικό Σχέδιο Πρότασης Διδακτορικής Διατριβής (άρθρο 38 του ν. 4485/2017), η δομή του οποίου περιγράφεται στην παράγραφο 5 του παρόντος άρθρου. Το Συνοπτικό Σχέδιο Πρότασης της Διδακτορικής Διατριβής εκτεινόμενο σε περίπου 2500-3000 λέξεις κατατίθεται σε τρία αντίτυπα.
vii. Σύντομη περίληψη της προτεινόμενης Διδακτορικής Διατριβής στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.
viii. Υπεύθυνη δήλωση ότι «δεν είναι υποψήφιος Διδάκτορας ούτε έχει υποβάλλει αίτηση για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής σε άλλο Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή της αλλοδαπής».
ix. Δύο φωτογραφίες ταυτότητας
x. Δύο συστατικές επιστολές από μέλη Δ.Ε.Π. ή ερευνητές αναγνωρισμένου ερευνητικού κέντρου, οι οποίες θα αναφέρονται στις σπουδές και στην ικανότητα του υποψηφίου να εκπονήσει Διδακτορική Διατριβή, xi. Επιπλέον, ο υποψήφιος μπορεί να καταθέτει οποιοδήποτε άλλο έγγραφο θεωρεί ότι μπορεί να ενισχύσει την υποψηφιότητά του.

Το Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής λειτουργεί σύμφωνα με το ΦΕΚ 5998/31-12-2018, τις τροποποιήσεις σύμφωνα με το ΦΕΚ 3998/τ.Β’/30-8-2021 και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4485/2017 και του εν γένει θεσμικού πλαισίου όπως κάθε φορά ισχύει.

Περίληψη | Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο