Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη μίας (1) θέσης Έκτακτου Προσωπικού Μεταδιδακτορικού/ής Ερευνητή/τριας στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ

Προκήρυξη:

Προκηρύσσεται μία (1) θέση Έκτακτου Προσωπικού που θα απασχοληθεί στο ΙΤΕ-ΙΜΒΒ μέσω σύναψης σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Elucidating the impact of apolipoprotein E and metabolic comorbidities on the pathogenesis of Alzheimer’s Disease», κωδικό 15529 και ακρωνύμιο APO-META-BRAIN.

ΑΜΟΙΒΕΣ
Οι συνολικές αμοιβές του έκτακτου προσωπικού θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική νομοθεσία (Ν. 4310/2014 και Ν. 4354/2015) και θα είναι ανάλογες των τίτλων σπουδών των επιλεγέντων υποψηφίων και της προϋπηρεσίας τους σε φορείς Δημοσίου Τομέα και μέχρι του ύψους του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του έργου.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού ορίζεται η έδρα/το παράρτημα του ΙΤΕ-ΙΜΒΒ, Νικολάου Πλαστήρα 100, Ηράκλειο 70013, Κρήτη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο Ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχος αναγνωρισμένος τίτλος της αλλοδαπής σε Βιοϊατρικές Επιστήμες
  • Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών από Ελληνικό ΑΕΙ ή αντίστοιχος αναγνωρισμένος τίτλος της αλλοδαπής σε Βιοϊατρικές Επιστήμες
  • Τουλάχιστον 2 έτη εμπειρία από συμμετοχή σε χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα
  • Τουλάχιστον 3 πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές μέτριας ή υψηλής απήχησης (IF≥ 5)
  • Αποδεδειγμένη γνώση Αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον επιπέδου Β2

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Στο φάκελο υποβολής της πρότασης κάθε ενδιαφερόμενου/νης θα πρέπει να εμπεριέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Αίτηση με αναφορά στον κωδικό της θέσης (βλ. τελευταία σελίδα πρόσκλησης)
  • Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα
  • Ευκρινή φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιητικών και λοιπών δικαιολογητικών που τεκμηριώνουν τα προσόντα
  • Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, βεβαίωση ασφάλισης στον ΕΦΚΑ ή σε άλλο ασφαλιστικό φορέα και αναλυτικό ασφαλιστικό βιογραφικό, καθώς και όποιο άλλο στοιχείο τεκμηριώνει την απαιτούμενη εμπειρία.
  • Δύο (2) ονόματα με στοιχεία επικοινωνίας και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λήψη συστατικών επιστολών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι 5 Απριλίου 2024 @ 13:00 (ώρα Ελλάδας).

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση eld0600@imbb.forth.gr, με την ένδειξη: Αίτηση για θέση ELD-0600. Αντικατάσταση της πρότασης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων.

Αιτήσεις, οι οποίες θα υποβληθούν μετά την ανωτέρω ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δε θα αξιολογούνται. Ελλιπείς αιτήσεις και αιτήσεις χωρίς αναφορά σε κωδικό θέσης δε θα ληφθούν υπ’ όψιν. Προσόντα που αναφέρονται είτε στην πρόταση, είτε στο βιογραφικό σημείωμα, αλλά δεν τεκμηριώνονται με την υποβολή των αντιστοίχων δικαιολογητικών, δε θα ληφθούν υπ’ όψιν και δε θα μοριοδοτηθούν για την τελική κατάταξη των υποψηφίων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στον κ. ΚΑΡΔΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Επιστημονικό Υπεύθυνο του Έργου, στη διεύθυνση: kardasis@imbb.forth.gr.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο