Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΔΙΠΑΕ

Προκήρυξη:

Η Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών (Φ.ΕΚ. 1324/τ.Β΄/05.04.2021) και την τροποποίηση του κανονισμού των Διδακτορικών Διατριβών του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σ.Ε.Υ. του ΔΙ..ΠΑ.Ε. (Φ.ΕΚ. 1755/τ.Β΄/20.03.2023), προκηρύσσει θέσεις υποψηφίων Διδακτόρων σε πεδία έρευνας συναφή με τα γνωστικά αντικείμενα του Τμήματος, και η διδακτορική διατριβή θα πρέπει να εστιάζει στην υγεία των ανθρώπων.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας έχουν όσοι/ες πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις: 

  • Είναι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. (Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ) της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ως ισότιμου ιδρύματος της αλλοδαπής και κάτοχοι Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Α.Ε.Ι. της ημεδαπής, ή αναγνωρισμένου ως ισότιμου ιδρύματος της αλλοδαπής, ή να
  • Είναι διπλωματούχοι ή κάτοχοι ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις ο/η υποψήφιος/α υποβάλλει εμπρόθεσμα σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος. Στην αίτηση αναγράφεται το αντικείμενο στο οποίο αναφέρεται η αίτηση, ο προτεινόμενος τίτλος, καθώς και ο/η προτεινόμενος/η ως επιβλέπων/ουσα της Διδακτορικής Διατριβής.

Η προτεινόμενη γλώσσα εκπόνησης και συγγραφής της Διδακτορικής διατριβής είναι η ελληνική.

Η αίτηση συνοδεύεται υποχρεωτικά από τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 5 του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος (Φ.ΕΚ. 1324/τ.Β΄/05.04.2021), και στο (Φ.ΕΚ. 1755/τ.Β΄/20.03.2023).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Τρίτη 26 Μαρτίου έως την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00 στη Γραμματεία του Τμήματος Νοσηλευτικής στο email του Τμήματος info@nurse.ihu.gr. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να αναγράφει «Αίτηση για θέση Υποψήφιου Διδάκτορα με προτεινόμενο θέμα Διδακτορικής Διατριβής …………………»

Τα Κριτήρια Αξιολόγησης, η διαδικασία και έγκριση της Τυπικής και Ουσιαστικής Αξιολόγησης και οι υποχρεώσεις των υποψηφίων Διδακτόρων αναφέρονται στον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών που Τμήματος (ΦΕΚ 1324/τ.Β΄/05.04.2021 και 1755/τ.Β΄/20.03.2023).

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για ανάληψη Διδακτορικής Διατριβής από το Τμήμα Νοσηλευτικής, θα πρέπει να έχουν έρθει σε συνεννόηση πριν την κατάθεση της αίτησης τους στην Γραμματεία του Τμήματος με τον προτεινόμενο επιβλέποντα Καθηγητή, και η αίτηση τους κατά την υποβολή της στη Γραμματεία του Τμήματος να έχει την υπογραφή από τον προτεινόμενο επιβλέποντα Καθηγητή.

Η γραμματεία του Τμήματος δεν δύναται να συστήσει ή να προτείνει σε υποψήφιο για λήψη Διδακτορικής Διατριβής κάποιο μέλος ΔΕΠ του Τμήματος, και ούτε να παρέχει πληροφορίες για το πλήθος των διδακτορικών Διατριβών που έχουν τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος.

Αιτήσεις των υποψηφίων για ανάληψη της Διδακτορικής Διατριβής στο Τμήμα Νοσηλευτικής οι οποίες δεν θα έχουν υπογραφή από προτεινόμενο επιβλέποντα Καθηγητή δεν θα γίνονται αποδέκτες από την Τριμελή επιτροπή σύνταξης και εξέτασης πρωτοκόλλων ανάληψης Διδακτορικών Διατριβών του Τμήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Νοσηλευτικής (ΦΕΚ 1324/τ.Β΄/05.04.2021).

Για επιπλέον διευκρινήσεις οι οποίες δεν αναγράφονται στο παρόν κείμενο της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Νοσηλευτικής στο τηλέφωνο 2310-013-824.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο