Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη συνεδρίαση της Συνέλευσης με αριθμό 17/12-4-2024, αποφάσισε την προκήρυξη δύο θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων, σύμφωνα με τον Ν. 4957/2022 και τον εσωτερικό κανονισμό του Τμήματος (ΦΕΚ 4542/18-10-2018 τ. Β΄) για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, στις εξής γνωστικές περιοχές

ΘΕΜΑ: «Ανάπτυξη μιας διεργασίας συνεχούς ροής για τη συλλογή πλασμιδιακού DNA από χημειοστατικές καλλιέργειες»
ΕΠΙΒΛΕΨΗ: 
Επίκ. Καθηγητής Δημήτριος - Αλέξανδρος Κυπαρισσίδης
E-mail: alexkip@cheng.auth.gr
Τ. 2310 995917

ΘΕΜΑ: Ανάπτυξη, χαρακτηρισμός και αξιολόγηση κεραμικών μεμβρανών πρωτονιακής αγωγιμότητας για ηλεκτροχημικές εφαρμογές
ΕΠΙΒΛΕΨΗ: 
Καθηγητής Γεώργιος Μαρνέλλος
E-mail: gmarnellos@cheng.auth.gr
T. 2310 996165

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν ηλεκτρονικά έως την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ (info@cheng.auth.gr), αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ως ακολούθως:

1. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (στην αίτησή τους οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν έως και τρία αντικείμενα με σειρά προτίμησης (1, 2, 3), εφόσον υπάρχουν)
2. Αντίγραφο πτυχίου/διπλώματος (με τον ακριβή βαθμό), μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης και λοιπών τίτλων σπουδών. Τίτλοι σπουδών από ιδρύματα της αλλοδαπής πρέπει να είναι αναγνωρισμένοι σύμφωνα με το άρθρο 480 του ν. 4957/2022 ή να συνοδεύονται από αντίγραφο της αίτησης για αναγνώριση της ισοτιμίας.
3. Πιστοποιητικά αναλυτικής βαθμολογίας (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών)
4. Πιστοποιητικά επαρκούς γνώσης μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (ιδιαίτερα Αγγλικής)
5. Συστατικές επιστολές (δύο τουλάχιστον/εξαιρείται ο επιβλέπων), με αποστολή από τους συντάκτες στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ (info@cheng.auth.gr)
6. Βιογραφικό σημείωμα
7. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας Στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη. Η τελική επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από τη Συνέλευση του Τμήματος. Προϋποθέσεις, όροι, προθεσμίες, υποχρεώσεις κ.λ.π. αναφέρονται στον εσωτερικό κανονισμό διδακτορικών σπουδών του Τμήματος (ΦΕΚ 4542/18-10-2018 Τ. Β΄).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο