Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση έξι (6) υποψηφίων διδακτόρων ή/και ερευνητών για τη «Διεθνή Ακαδημία Διδακτορικών Σπουδών στην Τεχνητή Νοημοσύνη - AIDA», με αντικείμενο σχετικό με τη «Μηχανική Μάθηση και Υπολογιστική Όραση»

Προκήρυξη:

Το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών (AIIA Lab, AIIA.CVML R&D group) του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ, με επικεφαλής τον καθηγητή Ιωάννη Πήτα και Πρόεδρο της Διεθνούς Ακαδημίας Διδακτορικών Σπουδών στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AIDA) https://www.i-aida.org/ ζητά έξι (6) υποψήφιους διδάκτορες ή/και ερευνητικούς συνεργάτες. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ισχυρό θεωρητικό ή/και εφαρμοσμένο υπόβαθρο στη μηχανική μάθηση και την υπολογιστική όραση. Πιθανοί τομείς εφαρμογής περιλαμβάνουν τη ρομποτική, τα αυτόνομα συστήματα και τα ψηφιακά μέσα.

Προφίλ υποψηφίου:

  • Κάτοχος πτυχίου/διπλώματος στην επιστήμη των Υπολογιστών ή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών/Μηχανικών Υπολογιστών ή Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (M.Sc.) από Τμήμα ΑΕΙ Πληροφορικής.
  • Καλές δεξιότητες προγραμματισμού (C++, Python) και θεωρητικές/μαθηματικές δεξιότητες.
  • Επιθυμητή η εξειδίκευση ή η παρακολούθηση μαθημάτων στη μηχανική μάθηση ή/και στην όραση.
  • Δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά ή συνέδρια είναι επιθυμητές.
  • Καλή γνώση αγγλικών.

Αιτήσεις για συνεργασία:

Η/Ο ενδιαφερόμενη/ος υποψήφια/ος πρέπει να αποστείλει e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση pitas@csd.auth.gr (Google Scholar), μέχρι 2/04/2023, με συνημμένα τα εξής:

  • Βιογραφικό σημείωμα,
  • Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας σε όλο το φάσμα σπουδών.

Για όλες τις θέσεις θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΑΠΘ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο