Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προσκλήση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποβολής Αιτήσεων για Εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ

Προκήρυξη:

Η Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ καλεί του Διπλωματούχους Μηχανικούς Πολυτεχνικών Τμημάτων και του Πτυχιούχους ΑΕΙ Τμημάτων Θετικών Επιστημών που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν Μεταπτυχιακές - Διδακτορικές Σπουδές στην Επιστήμη του Ναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού και πληρούν τις προϋποθέσεις του Ν.4485/17, αρθρ. 38 παρ. 1-3, να υποβάλλουν αίτηση έως και 6/10/2023.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στο anastasia@naval.ntua.gr της Γραμματείας της Σχολής εντός της ανωτέρω διορίας με την αποστολή ενός αρχείου σε μορφή pdf το οποίο θα έχει την ονομασία ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ_2023.pdf και θα συμπεριλαμβάνει με την ακόλουθη σειρά τα παρακάτω:

 1. Αίτηση Εισαγωγής στο Διδακτορικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
  ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ 2023-2024
 2. Τίτλους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών
 3. Αναλυτική βαθμολογία όλων των μαθημάτων από τος προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές με βαθμό διπλώματος/πτυχίου
 4. Βιογραφικό σημείωμα
 5. Έκθεση ενδιαφερόντων
 6. Πιστοποιητικό γνώσης αγγλικής και άλλης ξένης γλώσσας
 7. Αντίγραφα δημοσιευμένων εργασιών, βραβεία ή άλλες διακρίσεις
 8. Απλή φωτωτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
 9. Προσχέδιο διδακτορικής διατριβής

Οι συστατικές επιστολές (2) πρέπει να κατατεθούν είτε στη Γραμματεία της Σχολής σε κλειστό φάκελο (έως 6/10/2023) είτε να αποσταλούν απευθείας ηλεκτρονικά από το συντάξαντα αυτές στο anastasia@naval.ntua.gr

Για την αναλυτική προκήρυξη πατήστε εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο