Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου απευθύνει την εξής Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής:

Ο Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου Νίκος Δασκαλάκης προτίθεται να αναλάβει την επίβλεψη δύο διδακτορικών διατριβών στο γνωστικό πεδίο της Χρηματοοικονομικής με έμφαση τις νέες Τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους στα Χρηματοοικονομικά. Θα συνεκτιμηθεί ιδιαίτερα ερευνητικό ενδιαφέρον και πρότερη εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας της αλυσίδας συστοιχιών (blockchain) και των εφαρμογών της στα χρηματοοικονομικά.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να διαθέτουν πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο οικονομικών επιστημών, και κατά προτίμηση στη Χρηματοοικονομική.

Οι τυπικές προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης εκπόνησης διδακτορικής διατριβής προβλέπονται στον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό και συνοπτική πρόταση για το θέμα της διδακτορικής διατριβής στο email ndaskal@panteion.gr μέχρι τις 28.4.2023.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο