Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη θέσεων μεταδιδακτορικών ερευνητριών/ων στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ

Προκήρυξη:

Η Συνέλευση του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη συνεδρίασή της αρ. 582/13-10-2023, αποφάσισε την προκήρυξη θέσεων Μεταδιδακτορικών Ερευνητριών/ων στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα/πεδία:

1. Νεοελληνική Μουσική και Ερμηνεία, μία (1) θέση, Επιβλέπων: Καθηγητής Γεώργιος Σακαλλίερος.

2. Ιστορική Μουσικολογία, μία (1) θέση, Επιβλέπουσα: Καθηγήτρια Δανάη Στεφάνου.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν από κάθε υποψήφια/ο ως προϋπόθεση εξέτασης της υποψηφιότητάς της/του είναι τα ακόλουθα:

1) Αίτηση εκπόνησης μεταδιδακτορικής έρευνας, σύμφωνα με το υπόδειγμα που συναρτάται στον παρόν ως Παράρτημα Α.

2) Πρόταση εκπόνησης Μεταδιδακτορικής έρευνας, σύμφωνα με το υπόδειγμα που συναρτάται στον παρόν ως Παράρτημα Β.

3) Αντίγραφο Πτυχίου ή Διπλώματος ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

4) Αντίγραφο Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών ιδρυμάτων της αλλοδαπής (εφόσον υπάρχει).

5) Αντίγραφο Διδακτορικού Διπλώματος από ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

6) Πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την άριστη γνώση της ξένης γλώσσας (Γ2) στην οποία η/ο υποψήφια/ος δηλώνει ότι θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα της Μεταδιδακτορικής Έρευνας.

7) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με κατάλογο επιστημονικών δημοσιεύσεων και αναφορά της ερευνητικής εμπειρίας, μετά την απόκτηση του διδακτορικού διπλώματος.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την 22η Οκτωβρίου 2023. Η αίτηση καθώς και το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mus.auth.gr.

Η διαδικασία επιλογής (αξιολόγηση – ενστάσεις) πραγματοποιείται σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Επικαιροποιημένο Κανονισμό Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας που εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 3135/28-9-23 απόφαση της Συγκλήτου του Α.Π.Θ. (ΦΕΚ 5867/τ.Β΄/60-10-23).

Στους επιλεγέντες απονέμεται από τη Συνέλευση του Τμήματος ο τίτλος της/του Μεταδιδακτορικής/ου Ερευνήτριας/η. Οι Μεταδιδακτορικοί Ερευνητές που θα επιλεγούν οφείλουν να παρέχουν, εφόσον τους ανατεθεί από τη Συνέλευση του τμήματος, αυτοδύναμο ή/και επικουρικό διδακτικό έργο στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών μέχρι 8 ώρες εβδομαδιαίως και έναντι αμοιβής ύψους 18 εύρω/ώρα για το αυτοδύναμο έργο και ύψους 12 ευρώ/ώρα για το επικουρικό, βάσει σύμβασης ανάθεσης έργου, που θα κληθούν να υπογράψουν. Η αμοιβή τους θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του έργου 50489-Ενίσχυση ερευνητικών και εκπαιδευτικών υποδομών και δραστηριοτήτων του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, που διαχειρίζεται ο ΕΛΚΕ Α.Π.Θ. και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του.

Πληροφορίες: Ολυμπία Διαμαντοπούλου τηλ. 2310 991801

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο