Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Προκήρυξη:

Η διαδικασία έγκρισης νέων αιτήσεων για εκπόνηση ΔΔ πραγματοποιείται τουλάχιστον 2 φορές κάθε ακαδημαϊκό έτος. Οι υποψήφιοι/ες για εκπόνηση υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στη γραμματεία (είτε τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά εφόσον δοθεί η σχετική δυνατότητα από τη Σχολή) κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο το χειμερινό εξάμηνο και Φεβρουάριο και Μάρτιο το εαρινό εξάμηνο. Σε έκτακτες περιπτώσεις (όπως π. χ. προκηρύξεις χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων για εκπόνηση διατριβής) μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Κοσμήτορα, μπορεί να υπάρξουν και πρόσθετες περίοδοι υποβολής αιτήσεων για εκπόνηση διατριβής κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Σχολής.

Οι υποψήφιοι Διδάκτορες υποβάλλουν στη γραμματεία έκθεση προόδου τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο κάθε έτους όταν η έναρξη εκπόνησης της ΔΔ τους είναι το χειμερινό εξάμηνο δηλαδή από 1/9 έως 28/2.
- όσοι έχουν ημερομηνία έναρξης το εαρινό εξάμηνο δηλαδή από 1/3 έως 31/8 υποβάλλουν τα ανωτέρω κάθε Απρίλιο και Μάιο.

Οι Υποψήφιοι Διδάκτορες που έχουν ορισμένη Επταμελή Εξεταστική Επιτροπή πριν τον Μάρτιο του 2018 καλούνται να υποστηρίξουν δημόσια τη διδακτορική τους Διατριβή εντός έξι (6)μηνών

Σημειώνεται ότι μετά την έκδοση του N. 5029/23 και με απόφαση της Συνέλευσης της Ιατρικής Σχολής παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για έναρξη εκπόνησης Διδακτορικών Διατριβών έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΚ 70013, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Τηλ.2810-394620
secrupgr@med.uoc.gr

Δείε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Αίτηση


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο