Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 1 θέση υποψηφίου Διδάκτορα στη Βιοστατιστική, Στατιστική Επιδημιολογία, Μεθοδολογία Έρευνας στη Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Προκήρυξη:

Καλούνται επιστήμονες/νισσες με πτυχίο από Σχολή Θετικών Επιστημών ή Επιστημών Υγείας, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Βιοστατιστική, Βιομετρία, Μεθοδολογία Έρευνας, Στατιστική, Εφαρμοσμένη Στατιστική, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, που ενδιαφέρονται να εκπονήσουν Διδακτορική Διατριβή στη Βιοστατιστική / Μεθοδολογία Έρευνας, να επικοινωνήσουν με τον Καθηγητή Δημοσθένη Παναγιωτάκο, στέλνοντας email με σύντομο βιογραφικό τους, στο dbpanag@hua.gr, μέχρι τις 30 Μαίου 2022. 

Οι υποψήφιοι διδάκτορες θα ασχοληθούν με την ανάπτυξη μεθοδολογίας για τη μοντελοποίηση του κινδύνου χρόνιων νοσημάτων (καρδιαγγειακά) υπό την παρουσία ελλειπουσών, χρονο-εξαρτώμενων δεδομένων και ανταγωνιστικών κινδύνων. Θα χρησιμοποιηθούν προσομοιωμένα δεδομένα, αλλά και πραγματικά δεδομένα. Ο οριστικός τίτλος και η περιοχή του θέματος θα καθοριστεί μετά από συζήτηση με τον υποψήφιο διδάκτορα. Η εκπόνηση της Διδακτορικής Διατριβής δύναται να υλοποιηθεί και σε συνεργασία (joined PhD) με το University of Canberra | Faculty of Health (Australia).

Η (μερική) φυσική παρουσία του υποψήφιου διδάκτορα στο Εργαστήριο Βιοστατιστικης είναι βασική προϋπόθεση, όπως αυτή ορίζεται στον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος. Χρηματοδότηση, μετά το 1ο έτος εκπόνησης της διατριβής, είναι δυνατή μέσω της συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά ερευνητικά προγράμματα.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο