Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση Εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καλεί όσους/όσες ενδιαφέρονται για την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος σε θέματα που εντάσσονται στα ερευνητικά πεδία των μελών ΔΕΠ του Τμήματος, να καταθέσουν αίτηση.

Το Διδακτορικό Δίπλωμα απονέμεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, για μια πρωτότυπη συμβολή σ' ένα από τα θέματα που αποτελούν αντικείμενο της Οικονομικής Επιστήμης.

Το πρόγραμμα για την απόκτηση του παραπάνω διπλώματος είναι πλήρους φοίτησης. 

Για να γίνει δεκτός/ή ένας/μία υποψήφιος/α, πρέπει να διαθέτει τα παρακάτω τυπικά προσόντα: 

1. Πτυχίο Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή ομοταγούς Πανεπιστημίου της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

2. Μεταπτυχιακό τίτλο (Master) της ημεδαπής ή αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., σε αντικείμενο συναφές με το θέμα της διδακτορικής

3. Αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 (καλή γνώση) ή ανώτερο σύμφωνα με το σύστημα του Συμβουλίου της Ευρώπης, το οποίο γίνεται αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ, ή TOEFL με βαθμό 60/120. Δεν απαιτείται αποδεικτικό γνώσης αγγλικής γλώσσας, όταν ο/η υποφήψιος/α έχει αποφοιτήσει από αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο του οποίου ο τίτλος έχει αναγνωρισθεί από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Ιουνίου 2022

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο