Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σε Επιστήμονες για τη Διεξαγωγή Μεταδιδακτορικού Ερευνητικού Έργου στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Προκήρυξη:

Ο Αντιπρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου απευθύνει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σε Επιστήμονες για τη Διεξαγωγή Μεταδιδακτορικού Ερευνητικού Έργου στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο .

Στη διαδικασία αυτή μπορούν να συμμετέχουν Έλληνες ή Ευρωπαίοι πολίτες, κάτοχοι διδακτορικού τίτλου στα αντικείμενα που καλύπτουν τα 11 Τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Ο διδακτορικός τίτλος θα πρέπει να έχει αποκτηθεί μετέπειτα από την 1η Ιανουαρίου 2010, και σε περίπτωση που προέρχεται από Ίδρυμα της αλλοδαπής θα πρέπει να έχει και την αντίστοιχη αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ. Πολίτες της ΕΕ μπορούνε επίσης να συμμετέχουν αρκεί να έχουν επάρκεια στην Ελληνική Γλώσσα. Υποψήφιοι θα μπορούν να είναι και ερευνητές που αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εκπόνησης και απονομής του τίτλου, πριν τη σχετική προκήρυξη, και οπωσδήποτε πριν τον Αύγουστο του 2022. Για να ληφθούν υπόψη οι υποψηφιότητες θα πρέπει να συνοδεύονται από βεβαιώσεις φοίτησης που να αναφέρουν ότι ολοκληρώνουν τουλάχιστον το 3ο έτος του διδακτορικού μέσα στο 2022 και σχετική επιστολή του επιβλέποντος καθηγητή που να αναφέρει πότε εκτιμά ότι θα έχουν ολοκληρώσει τη διδακτορική διατριβή.

Χρονοδιάγραμμα

  • Δημοσίευση της Πρόσκλησης: 4η Μαΐου 2022 
  • Εναρκτήρια Ημερομηνία Κατάθεσης Προτάσεων: 9η Μαΐου 2022
  • Καταληκτική Ημερομηνία Κατάθεσης Προτάσεων: 31η Μαΐου 2022
  • Αξιολόγηση από τις ΤΕΑ: 30η Ιουνίου 2022 
  • Αξιολόγηση από ΚΕΑ και ανάρτηση αποτελεσμάτων: 15η Ιουλίου 2022 
  • Περίοδος ενστάσεων: 5 ημερολογιακές ημέρες
  • Τελικά Αποτελέσματα (Έγκριση Συγκλήτου): 31η Ιουλίου 2022 
  • Έναρξη έργων: 1η Οκτωβρίου 2022

Αναλυτικά την προκήρυξη θα τη βρείτε ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο