Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να εκπονήσουν Μεταδιδακτορική Έρευνα σε Θεματικό Πεδίο Έρευνας το οποίο εντάσσεται στα ερευνητικά ενδιαφέροντα μέλους Δ.ΕΠ. του Τμήματος Ο.Δ.Ε., όπως υποβάλουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος.

Η Συνέλευση του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατά την υπ’ αριθ. 11/31.03.2022 συνεδρίασή της, αποφάσισε τη δημοσίευση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκπόνηση Μεταδιδακτορικής Έρευνας για την κάλυψη ερευνητικών αναγκών στη γνωστική περιοχή «Λιτή Διοίκηση και Βιομηχανία 4.0» (Επιστημονικό Πεδίο: Διοίκηση Λειτουργιών) υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριας του Τμήματος Ο.Δ.Ε. κ. Αικατερίνης Γκοτζαμάνη, σε συνέχεια της με αριθ. πρωτ. 991/24.03.2022 σχετικής εισήγησής της, σύμφωνα με τον Πίνακα πληροφοριακών στοιχείων που παρατίθεται ως εξής:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ: Διοίκηση Λειτουργιών
ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: Λιτή Διοίκηση και Βιομηχανία 4.0 (1 θέση)
ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Αικατερίνη Γκοτζαμάνη, Καθηγήτρια

Οι υποψήφιοι/ες που ενδιαφέρονται να εκπονήσουν Μ.Ε. καλούνται όπως υποβάλουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον τα παρακάτω:

1. Αίτηση υποψηφιότητας, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα (Παράρτημα Α) στην οποία πρέπει να αναφέρεται, εκτός των άλλων, ο/η Καθηγητής/ήτρια του Τμήματος υπό την επίβλεψη του οποίου επιθυμεί ο/η ενδιαφερόμενος/η να εκπονήσει τη μεταδιδακτορική έρευνα.

2. Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. - Αντίγραφο μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής (εφόσον υπάρχει).

3. Αντίγραφο Διδακτορικού Διπλώματος από Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

4. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

5. Πιστοποιητικό γνώσης ξένης γλώσσας σε επίπεδο που ορίζεται από το αντίστοιχο Τμήμα.

6. Αντίγραφα επιστημονικών δημοσιεύσεων.

7. Συστατική επιστολή από καθηγητή/ήτρια του εσωτερικού ή του εξωτερικού ή από ερευνητή/ήτρια αναγνωρισμένου ερευνητικού κέντρου εσωτερικού ή εξωτερικού, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος.

8. Πρόταση εκπόνησης μεταδιδακτορικής έρευνας, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο Υπόδειγμα (Παράρτημα Β) στην οποία αναφέρονται και οι λόγοι για τους οποίους ο/η υποψήφιος/α επιθυμεί να πραγματοποιήσει την εν λόγω έρευνα στο Τμήμα προς το οποίο απευθύνεται η αίτηση.

Τα δικαιολογητικά (1) και (8) υποχρεωτικά συμπληρώνονται μόνο στα τυποποιημένα έντυπα τα οποία διατίθενται είτε από τη Γραμματεία του Τμήματος σε έντυπη μορφή, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Προγράμματος Μεταδιδακτορικών Σπουδών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν κατά το διάστημα από 1/04/2022 έως 15/04/2022 τα ανωτέρω δικαιολογητικά σε έντυπη και ηλεκτρονική (σε ψηφιακό δίσκο) μορφή στη Γραμματεία του Τμήματος Ο.Δ.Ε. (Ημιόροφος, Πύργος Διοίκησης, Γραφείο 10, καθημερινά από ώρα 11:00-13:00). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ο.Δ.Ε. (τηλ. 2310 891283 & 891214, e-mail basecr@uom.edu.gr & apapasim@uom.gr).

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο