Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών

Προκήρυξη:

Η Συνέλευση της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη συνεδρίαση της 13.7.2022, αποφάσισε τη διεξαγωγή μεταδιδακτορικής έρευνας στο γνωστικό αντικείμενο του Εργατικού Δικαίου και της Πολιτικής Δικονομίας.

Η μεταδιδακτορική έρευνα είναι ακαδημαϊκή έρευνα, σκοπός της οποίας είναι να διευρύνει την εμπειρία του υποψηφίου σε εξειδικευμένο θέμα και να συμβάλει στην καλλιέργεια των απαραιτήτων δεξιοτήτων και μεθόδων, ανταποκρινόμενη στο στόχο της Νομικής Σχολής για προαγωγή της επιστημονικής έρευνας και παραγωγή πρωτότυπων επιστημονικών δημοσιεύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό δημοσιεύτηκαν οι παρακάτω προσκλήσεις για εννέα (9) θέσεις μεταδιδακτορικών ερευνητών στον Β΄ Τομέα Ιδιωτικού Δικαίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα στη Γραμματεία της Σχολής από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 έως και τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, μέσω https://eprotocol.uoa.gr. (βλ. 17. Αίτηση Διεξαγωγής Μεταδιδακτορικής Έρευνας)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα στη Γραμματεία της Σχολής από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 έως και τη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, μέσω https://eprotocol.uoa.gr.. (βλ. 17. Αίτηση Διεξαγωγής Μεταδιδακτορικής Έρευνας)


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο