Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας από τη Σχολή Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου

Προκήρυξη:

Η Συντονιστική Επιτροπή Μεταδιδακτορικών Σπουδών της Σχολής (ΣΕΜΣ) Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, προσκαλεί ενδιαφερόμενους/ες διδάκτορες που επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα σε μεταδιδακτορικό επίπεδο, να υποβάλλουν σχετική Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Πιο αναλυτικά:

  1. Η ερευνητική δραστηριότητα, που θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη της Επίκουρης Καθηγήτριας κ. Ευαγγελίας Μπάλτα επικεντρώνεται στην επιστημονική περιοχή της φορολογικής διοίκησης και ιδιαίτερα στο θέμα «Φορολογική Διοίκηση και Ψηφιακή Ηθική : πολιτικές και προκλήσεις κατά της διαφθοράς».
  2. Η ερευνητική δραστηριότητα, η οποία θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη του Καθηγητή κ. Θεόδωρου Μαριόλη, επικεντρώνεται στην επιστημονική περιοχή της Πολιτικής Οικονομίας και, ειδικότερα, στην «Περιβαλλοντική Ανάλυση Εισροών–Εκροών της Ελληνικής Οικονομίας: Κατανάλωση Ενέργειας, Εκπομπές Διοξειδίου Άνθρακα, και Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Ο μεταδιδακτορικός ερευνητής/α θα πρέπει:

  • να είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών
  • να έχει παρουσία σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε περιοδικά και
  • να έχει αποδεδειγμένα άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα (Email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση e_balta@panteion.gr (για το 1ο θέμα) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση mariolis@panteion.gr (για το 2ο θέμα) τα ακόλουθα:

(1) αντίγραφα τίτλων σπουδών και αποδεικτικό επάρκειας ξένης γλώσσας,

(2) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα,

(3) σύντομο υπόμνημα στο οποίο θα αναλύονται οι επιστημονικές δημοσιεύσεις τους

(4) πρόταση με συνοπτική παρουσίαση και χρονοδιάγραμμα εκπόνησης της μεταδιδακτορικής έρευνας

(5) δύο συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ ή ερευνητές αναγνωρισμένων ερευνητικών κέντρων του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

 

Ο Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας είναι ανηρτημένος στον ιστότοπο του τμήματος.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν απλή αίτηση στη Γραμματεία του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης με ηλεκτρονικό μήνυμα (Email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση dd@panteion.gr

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 05-05-2022 έως 31-05-2022.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο