Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στο Τμήμα Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ

Προκήρυξη:

Η Συνέλευση του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην 9η συνεδρίασή της για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στις 18.02.2022, αποφάσισε την προκήρυξη θέσεων για Εκπόνηση Μεταδιδακτορικής Έρευνας σύμφωνα με τον Κανονισμό Μεταδιδακτορικής Έρευνας του Τμήματος Φιλοσοφίας (ΦΕΚ 274 τ.Β’/28.01.2022), στις παρακάτω θεματικές:

  1. Θεωρίες ρεπουμπλικανισμού στο ύστερο Βυζάντιο και την πρώιμη Αναγέννηση.
    (Υπεύθυνος: Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Γεώργιος Στείρης).
  2. Τεχνητή νοημοσύνη και τεχνοηθική.
    (Υπεύθυνος: Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης).
  3. Νευροφιλοσοφία.
    (Υπεύθυνος: Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης).
  4. Hegel and Levinas.
    (Υπεύθυνος: Επίκουρος Καθηγητής κ. Ιωάννης Τρισόκκας. Η εκπόνηση της μεταδιδακτορικής έρευνας θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα).

Οι υποψήφιοι/ες καλούνται όπως υποβάλουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλοσοφίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://eprotocol.uoa.gr, κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 έως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, αποστέλλοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

(i) Σχετική αίτηση.
(ii) Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.
(iii) Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος ΑΕΙ.
Αντίγραφο Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ΑΕΙ.
Αντίγραφο Διδακτορικού Διπλώματος ΑΕΙ.
Στην περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν αποκτηθεί σε ίδρυμα του εξωτερικού απαιτείται επίσημη μετάφρασή τους και αναγνώρισή τους από την αρμόδια ελληνική αρχή (ΔΟΑΤΑΠ). 
(iv) Κατάλογος επιστημονικών εργασιών που έχουν εκπονηθεί/δημοσιευθεί.
(v) Δύο (2) συστατικές επιστολές είτε από Καθηγητές/Καθηγήτριες ΑΕΙ, είτε από Ερευνητές Α’, Β’ ή Γ’ βαθμίδας, κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος, αναγνωρισμένου Ερευνητικού Κέντρου του εσωτερικού ή του εξωτερικού.
(vi) Πρόταση εκπόνησης μεταδιδακτορικής έρευνας η οποία συγκροτείται από βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη ανασκόπηση της ερευνητικής περιοχής, αντικείμενο έρευνας και προσδοκώμενους στόχους, μεθοδολογία, χρονοδιάγραμμα και λέξεις-κλειδιά. Η έκταση της θα πρέπει να κυμαίνεται από 3.000-4.000 λέξεις.
(vii) Επιστολή αποδοχής επίβλεψης από μέλος του Τμήματος Φιλοσοφίας.

Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση οι υποψήφιοι/ες καλούνται να ακολουθήσουν την διαδρομή:

Σύνδεση - Σύνδεση μέσω taxisnet. Αφού συνδεθούν, επιλέγουν το πεδίο με τίτλο Νέα Αίτηση και έπειτα το πεδίο με τίτλο Αιτήσεις για φοιτητικά θέματα – (17) Αίτηση Διεξαγωγής Μεταδιδακτορικής Έρευνας, όπου θα συνυποβάλουν τα απαιτούμενα ως άνω δικαιολογητικά καθώς και αντίγραφο Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται όπως μελετήσουν προσεκτικά τον Κανονισμό Μεταδιδακτορικής Έρευνας του Τμήματος Φιλοσοφίας (ΦΕΚ 274, τ.Β’/28.01.2022) στον οποίο αναφέρονται όλες οι σχετικές πληροφορίες και προϋποθέσεις καθώς και η σχετική Αίτηση Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο